Kakav peh

Tenisač u problemima: Andy Murray više ne nosi vjenčani prsten i to zbog neočekivanog incidenta

Proslavljeni škotski tenisač Andy Murray pratiteljima na Instagramu se obratio za pomoć u potrazi vjenčanog prstena koji mu je ukraden zajedno s tenisicama!

Dok ATP turnir u Indian Wellsu još nije započeo, proslavljeni škotski tenisač Andy Murray suočava se s problemima koji su ga zadesili. Osim što su nekadašnjem najboljem svjetskom tenisaču ukrali tenisice, ukrali su mu i nešto puno vrijednije - vjenčani prsten koji je bio pričvršćen za jednu od dvije vezice, a gdje ga Murray još od vjenčanja 2015. često stavlja s obzirom na to da igra lijevom rukom.

Čitajte i: Nakon što se ostavio reketa zbog drame s kukom vraća se u velikom stilu nakon pandemije

Ovoga puta tenisice koje je ostavio ispod automobila da se prozrače više nije pronašao, kao ni vjenčani prsten.

Tenisice i prsten ostavio ispod automobila

"Nažalost nemam balkon u sobi, a tenisice sam morao ostaviti negdje kako bi se prozračile jer su bile oznojene i vlažne. Nisam ih ostavio u sobi nego ispod automobila. Kada sam sljedeći put pogledao nije bilo ni tenisica, a ni prstena", požalio se Murray obožavateljima na Instagramu nakon što je uspio nabaviti rezervne tenisice, no potraga za prstenom bit će puno teža zbog čega je pratitelje zamolio da dijele objavu.

image
Par se vjenčao 2015. godine.
TIMMSY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Skrivali su najsretniju vijesti! Škotski teniski as i njegova supruga dobili četvrto dijete

"Ne trebam ni reći da sam u problemima kod kuće", rekao je Murray kroz smješak aludirajući na suprugu Kim Sears s kojom se nakon devet godina veze vjenčao 2015. godine u rodnom Dunblaneu u Škotskoj.

Za njihov veliki dan Kim je odjenula bijelu vjenčanicu, a na intimnu ceremoniju stigla je u srebrnom Rolls Royceu. Vjenčanje je održano u krugu obitelji i prijatelja, a ispred katedrale brojni obožavatelji su dočekali par kojima je ove godine stigla kćerka, ujedno i četvrto dijete uz djevojčice Edie i Sophiju te sina Teddyja.

Iako o privatnom životu rijetko govori, prošle je godine dao rijedak uvid u obiteljski život.

"U vrijeme kad je počeo koronavirus, bio sam na rehabilitaciji i nije mi teško padalo što mi nedostaje tenis, jer je i svima drugima nedostajao. Mogao sam provoditi puno vremena sa svojom obitelji kod kuće", rekao je Andy koji se prošle godine oporavljao zbog ozljede kuka, a dotaknuo se i pitanja očinstva.

"Najstariji uvijek žele najviše pažnje, dok se mlađa djeca bore za nju. Teddyja sad najviše zanimaju loptice i sve što se događa oko njega. Samo želi juriti, dok su cure u njegovim godinama bile malo mirnije pa je sve drugačije", rekao je tada ponosni otac.

Linker
18. travanj 2024 16:29