Profimedia
TAJNA LJUBAV

Taylor Swift mjesecima skrivala novu vezu: Ponovno ljubi Britanca

Čini se da Taylor Swift posebno voli Britance: njezin novi dečko, kojeg je dosad uspješno skrivala od javnosti, je britanski glumac Joe Alwyn.

Ljubavna veza 27-godišnje pjevačice i glumca koji iza sebe ima tek tri filma traje nekoliko mjeseci. Ona ga je u nekoliko navrata u tajnosti posjetila u Londonu, a svoju je novu romansu toliko željela sakriti od znatiželjnika da se čak i maskirala kako je paparazzi ne bi uočili.

Njihovi najbliži prijatelji i obitelji upoznati su s vezom, a jedini kojima je njihova ljubav nova su mediji od kojih su se uspješno skrivali sve dosad. Nije nimalo čudno da je slavna pjevačica nakon prošle godine odlučila svoj privatan život zadržati za sebe. Naime, lani je Swift cijelo vrijeme punila medijske stupce – od svađe s Kim i Kanyeom Westom, preko prekida s engleskim DJ-em Calvinom Harrisom pa sve do vrlo javne romanse i prekida s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom.

Njezin novi dečko Alwyn je glumac u usponu, a dosad je glumio u filmu Billy Lynn's Long Halftime Walk s Kristen Stewart i Vinom Dieselom te uThe Sense of an Ending s Charlotte Rampling i Michelle Dockery.

Linker
23. travanj 2024 10:19