PR
Hit komad

Tatjana Jurić zna znanje - nosi 'must have' sezone

Lice s malih ekrana i radijska voditeljica Tatjana Jurić (35) izgleda kao da joj uopće nisu potrebni kozmetički tretmani, ali svejedno se pojavila na otvorenju salona za brze tretmane lica.

Široki osmijeh, blistav ten i savršena frizura - voditeljica Tatjana Jurić ljubiteljica je tretmana ljepote koji joj pomažu da postigne svoj idealan look, iako izgleda kao da joj uopće nisu potrebni. A kad se svemu tome pridoda i odličan stajling, nema onog tko se za Zagrepčankom ne bi okrenuo na ulici. Na otvorenju beauty bara pojavila u komadu posuđenom iz muškog ormara - kariranom odijelu s oversized sakoom i hlačama ravnog kroja, a izgledala je ženstveno i šik. Tome su pridonijele i cipele s visokom potpeticom boje crvenog vina, koje je iskombinirala uz hit jesenski komad, ali i besprijekorno nanesen ruž iste nijanse.

PR

PR

35-godišnjakinja je nedavno otkrila kako se njezina majka bori s Alzheimerovom bolesti te upozorila na sve probleme koje bolest uzrokuje i kako se nositi s njima, a najveća podrška u teškim danima joj je dečko Ivan Zubak, s kojim je u sretnoj vezi više od godine dana.

PR

PR
Na otvorenju se družila s Kristinom Krepelom, Antonijom Stupar Jurkin te vlasnicom salona Manuelom Picard

Na otvorenju se družila s glumicom Kristinom Krepelom, voditeljicom Antonijom Stupar Jurkin te vlasnicom salona Manuelom Picard.

Linker
15. travanj 2024 17:30