Zdravlje na kvadrat

Tatjana Jurić vraća se na ekrane, tamo gdje je sve počelo: ‘2021. je za povratak‘

Lifestyle emisija ‘Zdravlje na kvadrat‘ od 30. siječnja, emitirat će se jednom tjedno, a uz voditlejicu Tatjanu Jurić u njoj ćemo vidjeti brojne goste kao i urednika Dalibora Bosančića.

Bogata i raznolika emisija kojoj je naglasak na zdravlju i zdravom životu, upravo je program u kojem ćemo, nakon višegodišnje stanke, vidjeti Tatjanu Jurić poznato TV lice na ekranu.

Lifestyle emisija ''Zdravlje na kvadrat'' od 30. siječnja dolazi u novom ruhu pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića. Jednom tjedno kroz brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane i drugih aspekata življenja gledatelje će voditi poznata TV voditeljica Tatjana Jurić. Zvijezda radijskog i televizijskog etera i sama je podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama, kazavši da je 2021. za nju godina povratka na televiziju.

''Jako se veselim ne samo povratku na televiziju, već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV, sad već prije više od 15 godina, i počela raditi. Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono 'iza' je i razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju. Snimanja su već krenula, radi se punom parom i jako se veselim druženju s našim gledateljima!”, kazala je Tatjana.

Središte zdravstvenih vijesti

''Uređivanje 'Zdravlja na kvadrat' predstavlja mi osobni izazov u kojem želim biti oštar sugovornik kada su u pitanju problemi zdravstvenog sustava, ali i empatičan pratitelj ljudskih priča. Za mene su zdravi ljudi najsretniji ljudi, ali to mnogi zaboravljaju te se sjete zdravlja samo kad im bolest 'pokuca na vrata'. Da se važnost zdravlja ne zaboravi tu je naša emisija kao središte zdravstvenih vijesti'', rekao je Dalibor, urednik i suvoditelj emisije ''Zdravlja na kvadrat''.

image
Emisija 'Zdravlje na kvadrat' koju će voditi Tatjana Jurić, uz njenog urednika Dalibora Bosančića.
PROMO

Emisija će se baviti otkrivanjem problema iz područja zdravstva, propitivanjem različitih stručnih mišljenja, donositi savjete i provjerene informacije od strane stručnjaka i znanstvenika te progovarati o pojedincima sa zdravstvenim problemima čije priče mogu biti od pomoći mnogima. Emisija će u fokus staviti razne bolesti, ali i načine liječenja, bit će govora o zdravstvenim ustanovama, a donosit će i informacije kako funkcioniraju zdravstveni sustavi u bogatijim i razvijenijim državama. Gledatelji imaju priliku saznati brojne korisne savjete o prehrani, a oni stižu iz prve ruke od nutricionista, sportaša. Emisija će ugostiti i osobe iz javnog života koje će pokazati kako vježbaju, pričat će o prehrani, načinu življenja, sportu.

Linker
20. travanj 2024 05:37