BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
'napravit ću sve za tebe'

Tata se izlanuo? Zbog neobične poruke svi misle da je Gigi Hadid rodila i da krije bebicu

Fanovi slavne manekenke Gigi Hadid slave premda još ništa nije službeno. Razlog? Njezin otac na Instagramu je možda 'otkrio' važnu novost da su ona i Zayn Malik postali mama i tata, premda se sama manekenka time još nije pohvalila.

Kako se uzbuđeni roditelji znaju 'zaletjeti' s izjavama, na Instagramu je pokazao multimilijunaš Mohamed Hadid, koji je možda otkrio da je njegova najstarija kći Gigi rodila bebu premda njezini glasnogovornici tu vijest još nisu potvrdili.

Instagram

71-godišnji Mohamed, koji je bogatstvo stekao gradeći luksuzne nekretnine te koji je široj javnosti poznat zbog pojavljivanja u reality emisijama "The Real Housewives of Beverly Hills" i "Second Wives Club", pokrenuo je lavinu čestitaka i iznenađenih komentara nakon što je svom prvom unučiću ili unučici poručio koliko ih voli.

"U ime boga milostivog, želim reći da te volim i da sam toliko ponosan na tebe Gigi", napisao je Mohamed u svojoj objavi, "Znaj da je djed uvijek ovdje. Napravit ću sve za tebe, moje zlato".

Premda nije napisao da je beba Gigi Hadid i Zayna Malika stigla na svijet, fanovi su odmah posumnjali na to, a na upit jednog obožavatelja je li Gigi rodila, Mohamed je napisao: "Ne, nije još". Ubrzo je potpuno izbrisao zbunjujuću objavu, no bilo je prekasno za širenje glasina.

Mohamed je Bellu i Gigi Hadid dobio u braku sa supermodelom iz devedesetih, Yolandom van den Herik, a nakon razvoda, godinama živio s trideset godina mlađom zaručnicom Shivom Safai koju je navodno varao s današnjom djevojkom Justynom Monde.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Real estate mogul Mohamed Hadid, 70, and Polish model Justyna Monde, 25, are spotted having a romantic lunch at Petrossian restaurant in West Hollywood. Hadid, who was previously engaged to Shiva Safai, allegedly began an affair with Monde while still engaged, according to Monde, who bears a striking resemblance to Hadid's daughter, model Gigi Hadid. The couple looked quite cozy during lunch, leaning in close to each other with Mohamed putting his arm around Justyna's shoulders at one point. After lunch, Mohamed stopped for some quick photos with fans and looked very happy, with a huge smile on his face!

BACKGRID USA 15 SEPTEMBER 2019,Image: 471074671, License: Rights-managed, Restrictions: Please double check if it is Justyna Monde, Model Release: no, Credit line: KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dan prije njegove objave koja je podigla prašinu, Bella Hadid na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s trudnom sestrom te objasnila kako se, za razliku od sestre, u njezinom trbuščiću nalaze hamburgeri.

Ne bi bilo čudno da je Gigi prve dane majčinstva zadržati u intimi svoje obitelji, jer je i samu trudnoću dugo krila.

Što je prava istina, doznat ćemo uskoro.

Čitajte i:

Gigi Hadid kraljica je street style kombinacija: Izvukli smo 10 njezinih najboljih lookova

Linker
20. travanj 2024 06:45