TEK VJENČANI

Tara Thaller udala se u tajnosti u neobičnoj vjenčanici: ‘Ovo je samo ‘cherry on top‘ naše ljubavi‘

Glumica i pobjednica posljednje sezone glazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ jučer se udala za dečka, bosaskohercegovačkog glumca Farisa Pinju, a za Gloria.hr otkrila je detalje s tajnog vjenčanja.

Mlada pjevačica i glumica koju pamtimo po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čoivjek', ali i kao pobjednicu zadnje sezone showa 'Zvijezde pjevaju', Tara Thaller svoje pratitelje na Instagramu ugodno je iznenadila fotografijama s vjenčanja s Farisom Pinjom, bosanskohercegovačkim glumcem i glazbenikom s kojim se na vječnu ljubav zaklela u tajnosti.

"Tek vjenčani", stavila je Tara u opisu seta fotografija na Instagramu na kojima pozira sa svojim suprugom koji je također objavio fotografije s njihovog velikog dana.

Par se vjenčao jučer, 28. prosinca, u krugu obitelji i prijatelja, a proslavu nastavljaju u Bosni i Hercegovini, otkrila nam je presretna Tara.

Čitajte i: Tara Thaller o glumi, oporavku i Jelusiću: ‘Pijem terapiju i dajem tijelu vremena. dino i ja smo u kontaktu, ponosna sam‘

"Presretni smo i ovo je samo "cherry on top" naše ljubavi", rekla je Tara kojoj je teško izdvojiti najljepši trenutak, no posebno joj je u sjećanju ostala sama ceremonija uslijed koje ni ona ni suprug nisu skrivali emocije.

U pripremi svadbe sudjelovali su njezini prijatelji i obitelj, pa je tako tortu uz Taru radila njezina sestra, koja je ujedno bila i fotograf, dekoracije su radili brat i prijateljica, u pripremi hrane sudjelovali su svi i sve je to bio "jedan zajednički pothvat koji odražava ljubav" - zaključila je 24-godišnja pjevačica.

Čitajte i: Mlada glumica konačno se oglasila u javnosti! Nakon nagle i velike slave, mjesecima živjela povučeno i dalje od svega

Baš poput vjenčanja i vjenčanica s potpisom domaće dizajnerice Diane Viljevac bila je decentna, a opet elegantna i otkačena u mladenačkom tonu.

Mladi par upoznao se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a nedavno su proslavili drugu godišnjicu veze.

Linker
16. travanj 2024 18:49