Victorijina reakcija je hit

Talent na mamu: Mladi Beckham rasturio pjevanjem, a onda mu se priključio i tata te izazvao salve smijeha

Jednog od Beckhamovih sinova, Cruza, neki su čak usporedili s mladim Justinom Bieberom te mu sugerirali da otvori svoj YouTube kanal.

Slavna dizajnerica Victoria Beckham često na svojem Instagramu daje uvid u svoj privatni život i zajedničke trenutke s obitelji, a najviše voli pokazivati vještine svoje djece. Tako je podijelila simpatičan video u kojem njezin 15-godišnji sin Cruz pokazuje svoje glasovne sposobnosti.

Cruz je zapjevao pjesmu glazbenika Sama Cookea "You Send Me", a majka ga je ponosno snimala. No, u jednom trenutku pridružio mu se i tata David, čije pjevanje je izmamilo neočekivanu Victorijinu reakciju.

"Pjeva kao anđeo, a onda se tata priključi", dodala je bivša spajsica uz video koja je na Davidov pokušaj dueta reagirala s "O moj Bože, David!", aludirajući na to da je bolje da se njezin suprug drži nogometa. David je na to u komentarima napisao samo "svejedno".

Talentiran na mamu

Ne čudi što Cruz očigledno ima pjevački talent, a sve može zahvaliti majci koja je u devedesetima obarala glazbene ljestvice u popularnom bendu Spice Girls. Video je komentirala i Victorijina kolegica Mel C, stavivši samo emotikon koji se valja od smijeha, dok su ga neki usporedili s mlađim Justinom Bieberom i predložili da otvori svoj YouTube kanal.

Iako se na van čini kao da je kod njih uvijek idilično, šuškanja govore drugačije. Naime, za Beckhamove je posljednjih nekoliko mjeseci bilo dosta izazovno. David i Victoria su sve ovo vrijeme tajili da su se u ožujku zarazili koronavirusom.

Kad su se vratili u London, zarazili su i ostale članove bliske obitelji kao i poslovne suradnike pa su odmah otišli u izolaciju i uspješno prebrodili bolest.

Osim toga, njihov najstariji sin Brooklyn, koji se zaručio sa svojom djevojkom Nicolom Peltz, neće tako brzo pred oltar zbog cijele situacije s koronavirusom i pojačanim mjerama. Victorija je, kako navode neki izvori, zbog toga bijesna i razočarana te se svim silama trudi da se vjenčanje održi sljedeće godine, no ono je vrlo upitno.

Vicky je čak počela dizajnirati i vjenčanicu svojoj budućoj snahi, no čini se da će sa svime ipak morati pričekati.

Linker
18. studeni 2022 14:11