Novi hobi

Tako se da! Oscarovac i zvijezda filma ‘House of Gucci‘ kupio je otok na kojem će uzgajati ponije i stoku

U televizijskoj emisiji zvijezda filma ‘House od Gucci‘ objasnila je da mu je potreban predah od zabavljačke industrije, pa se bacio u poljoprivredu.

Odlukom da se malo više posveti poljoprivredi, a malo manje glumi, britanski glumac Jeremy Irons (73) iznenadio je mnoge. Gostujući online u televizijskoj emisiji "Late Night with Seth Meyers" zvijezda filma "House od Gucci" u kojem tumači ulogu Rodolfa Guccija, priznao je da uživa u predahu od zabavljačke industrije.

- Kupio sam otok preko puta obiteljskog doma do kojeg se može doplivati. Ondje ću uzgajati ponije i stoku. U posljednje vrijeme ionako se više bavim poljoprivredom a manje glumom - otkrio je dobitnik Oscara za ulogu Clausa von Bülowa u filmu "Obrat sreće".

image

Jeremy Irons u filmu 'House of Gucci' glumi Rodolfoa Guccija.

NETFLIX/MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Riječ je o otoku udaljenom oko 200 metara zračne linije od irskog dvorca Kilcoe iz 15. stoljeća koji je 1998. kupio sa suprugom, britanskom glumicom Sinead Cusack (73), piše The Mirror.

Uređenje zdanja na obali zaljeva Roaring Water, na jugozapadnoj obali Irske, trajalo je nekoliko godina, a tom prilikom natjerao je građevinare srušiti 13 katova visoku skelu podignutu oko goleme kule koja nadvisuje posjed jer mu se učinilo da nije dovoljno čvrsta.

Čitajte i: Slavni glumac otvara novi hotel na bajkovitom otoku koji će Santorini pozicionirati kao luksuznu destinaciju

image

S ekipom iz filma 'House of Gucci'.

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

- Rekli su mi da im se, kao glumac, ne petljam u posao, no ipak su je morali srušiti i nanovo izgraditi. Bio sam u pravu - pohvalila se zvijezda legendarnog filma "Ženska francuskog poručnika" čiji su sinovi Sam (43) i Max (36) također glumci.

Na kraju razgovora otkrio je da se odlučio nabavku ponija autohtone irske pasmine Kerry te škotskih goveda Galloway, našalivši se da bi ih mogli pojesti ne uspije li s novim hobijem.

Linker
19. travanj 2024 10:57