Ljubav nije paradajz

Tajno vjenčanje zvijezde serije ‘Seks i Grad‘: Djevojku odveo pred oltar nakon 20 godina veze

Iako je Bo prošlog ljeta rekla kako nema namjeru stupiti u brak s Johnom, očito je popustila ljubavi.

Poznatiji obožavateljima popularne serije kao Aidan Shaw, jedan od ljubavnih interesa Carrie Bradshaw, John Corbett (60) nakon 20 godina veze, rekao je sudbonosno da američkoj glumici i manekenki Bo Derek (64).

Bo Derek, rođena pod imenom Mary Cathleen Collins, poznati je američki model i glumica, koju znamo kroz uloge poput Jane u Tarzanu iz 1981. godine.

Prije veze s Corbettom, Bo je bila u braku s glumcem, redateljem i producentom Johnom Derekom, do njegove smrti 1998. godine. Par se vjenčao kada je Derek imala tek 19 godine, dok je John imao 49 godina.

image
Slavni par bio je u vezi 20 godina prije stupanja u brak.
ROB KIM/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Glumac serije čiji povratak svi nestrpljivo čekamo, upoznao je Bo 2002. godine na godišnjoj zabavi nagrade Oscar, u Hollywoodu.

Od kad su se upoznali, Bo i John osjećaju se opušteno jedno s drugim, te se međusobno nasmiju svaki dan, i to je sve što im je do sad trebalo, no Bo kaže, kako polako, nakon 20 godina "života u trenutku" i iz dana u dan, sretni par napokon se skrasio i "smirio".

Na emisiji "The Talk", u utorak 3. kolovoza, američki glumac John Corbett iznenadio je gledatelje sretnim vijestima "Zaboravio sam ti spomenuti kad smo pričali na telefon", pričao je Corbett voditelju i svojem prijatelju Jerry O'Connellu, "Bo i ja smo vjenčani!"

Čitajte i: Otkriveni detalji nove sezone ‘Seks i grada‘: Zna se tko su nove prijateljice, ali i što je s ljubavi Carrie i Face

Nasmijani glumac koji je od 2002. godine s Bo, pokazao je prsten na kameri, koji izgleda jednostavno i elegantno. Par se vjenčao krajem 2020. godine, te radi privatnosti nisu nikome osim obitelji priopćili vijesti, a kaže Corbett, da ih nisu ni imali priliku podijeliti sa svijetom.

Prije su Corbetta i Bo pratile glasine, huškanja i pitanja - zajedno su od 2002. godine, zašto im toliko treba? Prošle je godine Bo iskomentirala kako više nisu mladi, te kako ih nisu čekale velike odluke poput djece, jednostavno nisu imali potrebu imati vjenčanje. No kako je 2020. godina bila godina kakva je, Corbett kaže, kako je htio da ne gledaju natrag na tu godinu s tugom, već s osmjehom na licu.

Linker
18. travanj 2024 23:44