Getty Images
LJUBAV NA PLAŽI

Tajno vjenčanje Pamele Anderson: Nakon slomljenog srca, odlučila ući u brak s čovjekom koji ju je oduvijek štitio

Glumica i aktivistkinja Pamela Anderson udala se peti put, ovoga puta za filmskog producenta Jona Petersa koji je u nju ludo zaljubljen preko trideset godina...

Tajno vjenčanje bilo je organizirano u Malibuu proteklog vikenda, a kako pišu mediji, Pamela Anderson i Jona Peters u romantičnoj vezi su tek nekoliko mjeseci. Inače, obnovili su nakon trideset godina jer su tada bili ludo zaljubljeni i zajedno su izlazili.

Jon Peters
Jon Peters receives a star on the Hollywood Walk of Fame
Hollywood & Highland
Los Angeles, CA
May 1, 2007
©2007 Kathy Hutchins / Hutchins Photo, Image: 21052702, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ©2007 Kathy Hutchins / Hutchins / Newscom / Profimedia
©2007 Kathy Hutchins / Hutchins / Newscom / Profimedia

"Stvoreni su jedno za drugo, ovo je prava holivudska romansa," rekao je izvor blizak paru za američki Page Six."Jon je uvijek bio podrška Pameli. Štitio je i nju i njezino dvoje djece kad god bi za to bilo potrebe,” dodao je izvor za par koji ne muči razlika u godinama. Producent ima 74 godina, a Pamela je od njega mlađa 22. Da su uplovili u bračnu luku priznali su američkom magazinu The Hollywood Reporter.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 02:  Pamela Anderson walks the runway after the Chanel show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on October 2, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

"Ona nije dostigla svoj puni potencijal kao umjetnica. Tek treba da zasija u punom sjaju. Ona je više od lijepog lica, inače je ne bih ovoliko volio. Lijepih djevojaka imate na sve strane, ali već 35 godina, samo mi je ona na umu. Inspirira me. Štitim je i tretiram onako kako ona to zaslužuje," rekao je Peters.

Anderson je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput.

Dvogodišnju romantičnu vezu s francuskim nogometašem Adilom Ramijem završila je prošle godine u lipnju uz veliku dramu. Ona ga je u medijima nazvala sociopatom, manipulatorom i čudovištem, a on nju lažljivicom.

Linker
20. travanj 2024 16:20