Getty Images
NAJVEĆE PITANJE

Tajna kraljevske bebe: Svi su uvjereni kako je Meghan Markle već rodila zbog jedne objave s kraljevskih dvora

Nakon što je objavljen novi angažman za princa Harryja mnogi su zaključili da je beba sigurno stigla jer teško da bi princ propustio rođenje prvog djeteta, ili, pak prve dane s njime.

Nakon što je objavljen novi angažman za princa Harryja mnogi su zaključili da je beba sigurno stigla jer teško da bi princ propustio rođenje prvog djeteta, ili, pak prve dane s njime.

Kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili da će se cijeli porođaj odviti u tajnosti te će vijesti o rođenju objaviti tek nakon što se s novorođenim djetetom u miru zbliže, neizvjesnost oko dolaska prinove u kraljevsku obitelj veća je nego ikad, a teorije zavjere samo se množe. Njihova velika tajnovitost tako je donijela brojna nagađanja među kojima je i ono da je Meghan zapravo već rodila, a kao potvrdu tome pridodali su i činjenicu da je najavljeno kako princ Harry 8. i 9. svibnja putuje u službeni posjet Nizozemskoj.

--> Četiri razloga zbog kojih svi vjeruju da je Meghan Markle već rodila

- Beba još nije stigla, svi čekaju s nestrpljenjem, ali sve je do majke prirode - izjavio je za Vanity Fair izvor iz palače te otkrio da je vojvotkinji termin bio u nedjelju, 28. travnja. U London je još prošlog tjedna stigla i njezina majka Doria Ragland, a nakon što su ih u razmaku od nekoliko dana, u njihovom novom domu u Frogmore Cottageu, posjetili i princ William i kraljica Elizabeta, pojačala su se šuškanja da princ Harry i Meghan već neko vrijeme uživaju u roditeljskim danima.

The Duke and Duchess of Sussex leave following a visit to Canada House in London for a Commonwealth Day youth event celebrating the diverse community of young Canadians living in London and around the UK., Image: 418767699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Mnogi su kao potvrdu da je beba stigla shvatili i Harryjev angažman vezan uz Invictus Games u Nizozemskoj, ali izvor iz palače govori kako to ništa ne znači jer se radi o službenoj obavezi koja je u njegovom kalendaru već godinu dana te da će putovanje biti otkazano ako beba to tog datuma ne stigne jer princ, naravno, ne želi propustiti rođenje svojeg djeteta.

I dok neki tvrde kako je beba već stigla, a drugi da se rođenje još čeka, obožavatelji su zalijepljeni za njihov Instagram profil gdje se očekuje da će par objaviti sretne vijesti - i to u neko normalno doba, ne usred noći.

Linker
29. travanj 2024 00:39