jednostavan "trik"

Tajna jednog od najčvršćih celebrity brakova: Michelle Pfeiffer o temi koja fanove zanima godinama

Zvijezda filmova "Dangerous Minds" i "Scarface" na svojoj uspješnoj karijeri može zahvaliti samo vlastitom trudu i predanosti, a ne činjenici da joj je suprug poznati redatelj. Koja je tajna jednog od najuspješnijih celebrity brakova, otkrila je u intervjuu za The New Yorker.

Poznata glumica Michelle Pfeiffer odgovorila je na pitanje koje brojne fanove zanima već nekoliko godina - zašto i ona nije bila dio megapopularne serije "Velike male laži" koje producira njezin suprug David E. Kelley te zašto s njim nikad nije poslovno surađivala?

Naime, Michelle i David u braku su od 1993. godine te imaju dvoje djece, a u svojim su karijerama oboje postigli značajne uspjehe. Ipak, nikad nisu surađivali, a Michell je otkrila kako iza te odluke stoji zaista dobar razlog.

U intervjuu za "The New Yorker" 62-godišnja glumica objasnila je što misli o ideji da supružnici postanu poslovni partneri.

image
Michelle i David u braku su od 1993. godine.
TSUNI/USA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Znam mnoge bračne parove koji su imali odličan brak, a zatim krenuli surađivati poslovno te se za godinu dana razvodili", izjavila je zvijezda filma "Scarface".

Zbog toga, Michelle se nikad nije upustila u projekt sa suprugom, koliko god primamljiv bio.

Od spoja na slijepo do 27 godina snažne zajednice

Michelle i dvije godine stariji David upoznali su se na spoju na slijepo, koji su organizirali njihovi prijatelji, a već deset mjeseci nakon prvog susreta stali su pred oltar. U braku su sretnih 27 godina te imaju dvoje djece, 28-godišnju kći Claudiju i 26-godišnjeg sina Johna. Proces posvajanja kćeri Claudije, Michelle je pokrenula prije nego je upoznala Davida.

Linker
19. travanj 2024 19:35