POVRATAK

Tajči se vratila u Hrvatsku, dočekala ju je majka Štefica: ‘Ovo je ljubav, sreća i snaga!‘

U Hrvatsku se vratila kako bi snimila show o svojoj karijeri, a i ima zakazan nastup na polutoku Pelješcu. Izgleda da od njezinog krstarenja neće biti ništa, no Tajči svoju Hrvatsku unatoč tome nije zaboravila niti ovog ljeta.

Tatjana Cameron Tajči rodnu Hrvatsku ne zaboravlja gotovo svakog ljeta, a tako je i ove godine. Iz Nashvillea u SAD-u stigla je u Zagreb i tu ostaje do 18. kolovoza. Povod je snimanje showa o njezinoj karijeri i nastup na poluotoku Pelješcu koje je zakazan za ovu subotu. U zračnoj luci Franjo Tuđman dočekala ju je majka Štefica.

"Ovo je sve! Zagrljaj mame u zračnoj luci. Ovo je ljubav, ovo je sreća, zajedništvo, mir, utjeha, sigurnost, iscijeljene, olakšanje, zahvala, podrška, podsjetnik na moje početke i neiscrpna podrška koja me vodi kroz sve što život nosi. Ovo je uzbuđenje i radost zbog svake sekunde življenja, ovo je snaga…ovo je apsolutno sve sažeto u zagrljaj moje mame", napisala je Tajči u opisu na Instagramu gdje je podijelila i fotografije njihovog emotivnog susreta.

"O Tajčica, hvala ti", napisala joj je majka u komentaru.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX

Jedna od omiljenih naših pop pjevačica 90-ih godina obožavali su svi, i stari i mladi. Od strelovitog uspona zahvaljujući hitu "Hajde da ludujemo" s kojim je nastupala na Eurosongu u Zagrebu pa sve do svog naizgled naglog odlaska u Sjedinjene Američke Države - Tajči je bila i ostala idol mladima i starima.

Čitajte i: Ovakva je bila Tajči: Nives otkrila da su živjele u istoj zgradi, svjedočila je nevjerojatnim scenama

Majka je trojice sinova, a 2017. zadesila ih je ogromna obiteljska tragedija kad je zbog raka pluća preminuo suprug Matthew. Tajči se otad posvetila duhovnim obnovama, a nudi i luksuzna krstarenja poput onih Ane Bučević za otprilike slične novce (17.000 kuna). Ovog ljeta, unatoč tome što od svibnja na službenim stranicama stoji kako će uskoro biti otvorene prijave za njezin Transformational Retreat and Sea Cruise, ali izgleda kako, kao i 2020. godine, od toga neće biti ništa.

image
Tatjana Cameron Tajči
VOJKO BASIC/CROPIX

Ove je godine objavila i knjigu (ne)Slomljena, majka je pomogla u distribuciji knjige u Hrvatskoj, a dizajn i ilustraciju korica je radio njezin sin Dante.

Čitajte i: Tajči slavi važan dan, a baka iz Zagreba udijelila je najbolji savjet: Plati svima po jednu rundu

Linker
28. ožujak 2024 20:17