prava uživancija

Tajanstvena pratnja: Huaser na Maldivima ‘skinuo‘ veliki latino hit, no sve zanima tko je djevojka koja ga je snimala

Uz svoj najdraži instrument i tajanstvenu crnku, Stjepan Hauser provodi se kao nikad do sad, na romantičnom odmoru u luksuznom resortu. Za svoju je zimsku destinaciju iz snova, i ‘bijeg od stvarnosti‘, odabrao čarobne Maldive.

Hrvatski glazbenik Stjepan Hauser uživa na Maldivima uz tajanstvenu damu kojoj još nije otkrio identitet. 34-godišnji Hauser putem nekoliko objava na Instagramu "javio" se fanovima te s njima podijelio "djelić raja" u kojem ima priliku provoditi zimske dane.

"Zasluženi odmor. Romantični odmor. Uživanje u raju", izjave su kojima je upotpunio svoje objave no to nije jedino na temelju čega se može naslutiti da Stjepan ponovno ljubi.

Čitajte i: Voli li itko svoje fotografije više od Stjepana Hausera? Nova izdanja su hit, obožavateljice izvan sebe

Na snimkama iz luksuznog resorta Milaidhoo, koje je Stjepan objavio na svojim Instagram storyjima, u kadru se našla i tamnokosa djevojka odjevena u bijelu suknju, s kojom glazbenik očito provodi romantične trenutke na Maldivima.

Violončelist se prihvatio i instrumenta koji ga je proslavio te uz bazen apartmana obradio veliki latino hit "Despacito", što je oduševilo obožavatelje na društvenim mrežama, no mnoge je i dalje zanimao odgovor na pitanje: "Stjepane, tko je djevojka koja te snimila?"

Linker
19. travanj 2024 05:50