To vrijeme godine

Svima su narasle zazubice: Poznata splitska slastičarka otkrila mirisnu tajnu u svojoj radnji

Prva hrvatska slastičarka s diplomom prestižne kulinarske akademije u New Yorku, redovito oduševljava kreacijama iz svoje slastičarnice u centru Splita.

Poznata splitska slastičarka Tea Mamut najnovijom je objavom pokazala da su u njenoj slastičarnici O’š kolač u centru Splita spremni za poklade. Istovremeno je svojom objavom izazvala zazubice svim pratiteljima.

"O'š krafnu?", kratko i jasno pitala je Tea uz fotografiju na kojoj drži pladanj tih tradicionalnih poslastica. Teine krafne punjene su vanilijom i čokoladom, a primaljivo izgledaju i preko slike. To su odmah zamijetili i brojni pratitelji koji su odmah odgovorili kako će pojesti sve te da vole ovo doba godine.

Čitajte i: Najpoznatija domaća kreatorica kolača i torti otkriva slastan recept s posebnom namirnicom

Poznata slastičarka koja je svoj proizvodni i prodajni prostor otvorila u samom centru Splita 2017. tom je prilikom istaknula da su joj od svega u poslu najvažniji ljudi s kojima radi.

Slastice za svaku sezonu

"Najvažnije je imati slastičarski tim koji, zajedno s vama, može držati cijeli posao. Dakle, broj jedan su kvalitetni ljudi, ali važno je i složiti funkcionalnost proizvodnog dijela. Slastičarnica O’š kolač je jedan od rijetkih objekata koji ima duplo veću proizvodnju od ugostiteljsko/ prodajnog dijela prostora", kazala je Tea za portal Slatkopedija.

Čitajte i: Samoborska kremšnita postala je zaštićeni hrvatski brend: Testirali smo ih i odabrali najbolju!

Iz sezone u sezonu ova kreatorica kolača i torti oduševljava svoje sugrađane prigodnim slasticama. Tako ne čudi što je ove zime u pokladno vrijeme njezin O’š kolač prepun mirisnih krafni.

Kada dođe ljeto favorit su joj slastice s jagodama, a kako je otkrila za magazin Gloria u lipnju jedva čeka da na tržnice dođu maline.

"Kad spravljam kolače za svoju slastičarnicu, uglavnom ih samo degustiram. U slobodno vrijeme dosta se šećem, a nešto moram zahvaliti i genima", otkrila je Tea kako unatoč svojoj karijeri koju je posvetila slasticama uspješno održava vitku liniju.

Čitajte i: Domaća delicija u elitnom društvu: Rudarska greblica sada je zaštićena na razini EU

Linker
16. travanj 2024 17:40