Getty Images
to mora da je ljubav

Svima je neugodno osim njima: Heidi Klum navalila na dečka, Banderas poludio

I dok oni uživaju i ne mogu skinuti ruke jedno s drugog, drugi su zgroženi takvim ponašanje jer im to uopće nije zabavno gledati...

Heidi Klum (45) poznato je, jako voli iskazivati ljubav prema 17 godina mlađem zaručniku Tomu Kaulitzu. Ne postoji fotografija na kojoj se par strastveno ne ljubi, a njihovo slobodno ponašanje nije naišlo na odobravanje svih kolega.

Na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, Heidi Klum se non-stop ljubila sa svojim zaručnikom, a zbog toga su je neki odlučili izbjegavati. Njihovo strastveno ljubljenje više nije mogao gledati Antonio Banderas, a ni pjevačica Janelle Monáe (33), koji su se zbog uzavrele strasti između zaručnika odlučili sakrili od Heidi u izdvojenom dijelu dvorane - green roomu.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06:  Heidi Klum (L) and Tom Kaulitz attend the InStyle And Warner Bros. Golden Globes After Party 2019 at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images

, Image: 406032285, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

'Bilo je degutantno to gledati', rekao je glumac Antonio Banderas. Cijelu situaciju je opisao kao 'striptiz zabavu'. Heidi se često hvali kako je našla divnu osobu u svom zaručniku i da obožava njegovo divno tijelo.

2005. se udala za glazbenika Seala s kojim ima dva sina, Henryja i Johana te kći Lou. Rastali su se 2014. godine. Iz prijašnje veze ima kćerku Helene, za koju kaže da joj je Seal otac, premda joj je biološki otac Flavio Briatore, ali on ne sudjeluje u kćerkinom životu.

Linker
17. travanj 2024 04:04