face to face / Face to Face / Profimedia
U karanteni

Svi smo mi Jessica: 'Kućanica godine izgleda nešto drugačije ovih dana'

Američka pjevačica i glumica ironično se prisjetila svojih slavnih dana iz mladosti, dok je pospremala kuću u koju se zatvorila s obitelji zbog karanete.

Poznata plavuša Jessica Simpson proslavila se svojim pjevanjem, glumom, sudjelovanjem u reality emisijama i atraktivnom izgledu, pogotovo u svojim mlađim danima, upravo tih slavnih dana prisjetila se dok boravi s obitelji u karanteni. Oduševila je svoje pratitelje iskrenom i duhovitom objavom na društvenim mrežama.

Pokušala je ponovno oživjeti naslovnicu časopisa na kojoj je pozirala kao seksi domaćica, uz naslov "Kućanica godine" Jessica je krasila omot časopisa Rolling Stone 2003., sada 17 godina kasnije hrabro je pokazala kako izgleda domaćica u svom domu, bez imalo šminke.

"Kućanica godine izgleda malo drugačije ovih dana", navela je 39-godišnjakinja uz fotografije.

Bez imalo šminke, kosa neuredno povezana trakom, odjevena u trenirku s čupavim šlapama oboružana sredstvima za čišćenje pozira u kuhinji. Tu je fotografiju stavila kraj naslovnice, na kojoj je imala 23 godine, jedino zajedničko na fotografijama je "močo" stalak kojeg Jessica drži, na naslovnici zavodljivo pozira odjevena u donje rublje kombinirane s ružičastim štiklama.

Naslovnica je promovirala njezin reality show koji se počeo prikazivati na MTV-ju "Newlyweds: Nick and Jessica", koji se emitirao od 2003. do 2005. Emisija je pratila nju i njezinog tadanjeg supruga Nicka Lacheya, frontmana benda 98 Degrees, s kojim je bila u braku od 2002. do 2006.

Kasnije su oboje rekli kako ne žale zbog snimanja emisije te da, iako su se razišli gaje veliko poštovanje jedan prema drugome.

Simpson se 2014. udala za bivšeg nogometaša Erica Johnsona, s kojim ima troje djece kćeri Maxwell (7) i Birdie (1) te sina Acea (6). Nick se oženio 2011. Vanessom Manillo te također imaju troje djece.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 02:07