Jessica Simpson
 Raymond Hall / GC Images
Na crvenom tepihu s mamom

Svi pogledi upereni samo u nju: Slavna trudnica u haljini koja puca po šavovima

Prekrasna 38-godišnja glumica i nekadašnja reality zvijezda prošetala je svoj poveći trudnički trbuh, a njezin dekolte je sve ostavio bez daha.

Glumica i nekadašnja reality zvijezda nedavno je otkrila vijest da će ona i njezin suprug, bivši igrač američkog nogometa, Eric Johnson postati roditelji po treći put.

Pjevačica i glumica Jessica Simpson pompozno je najavila novosti da u njezinu obitelj stiže djevojčica na svom Instagram profilu. Objavila je video gdje njezin sin Ace Knute (5) i njegova godinu dana starija sestra Maxwell 'Maxi' Drew (6) puštaju ružičaste balone.

'Otkako sam supruga i majka, osjećam se seksepilnije', izjavila je pjevačica koja je došla koja primiti Fashion Icon Award u New Yorku za svoj doprinos u osvještavanju žena diljem svijeta da idu na preglede za rak dojke. Naglasila je svima važnost prevencije jer ako se rak dojke na vrijeme otkrije mogućnost njegova izlječenja veća je od 90%.

NEW YORK, NY - OCTOBER 11:  Singer Jessica Simpson is seen walking in SoHo on October 11, 2018 in New York City.  (Photo by Raymond Hall/GC Images)
Raymond Hall / GC Images
Jessica SimpsonNEW YORK, NY - OCTOBER 11:  Singer Jessica Simpson is seen walking in SoHo on October 11, 2018 in New York City.  (Photo by Raymond Hall/GC Images)
Raymond Hall / GC Images
Jessica Simpson u New Yorku

Jessica se uključila u dizanje svijesti žena diljem svijeta, jer se s tom opakom bolešću susrela u vlastitoj obitelji. 'Obje bake su imale rak dojke i zato je ta borba meni tako važna', rekla je glumica. Na crvenom tepihu je prošetala s majkom Tinom koja ja je pucala od ponosa kraj blistave kćeri.

NEW YORK, NY - OCTOBER 11:  Tina Simpson and  Fashion Icon Award Honoree Jessica Simpson attend the 25th Annual QVC
Getty Images for QVC
Tina i Jessica Simpson

Linker
05. prosinac 2022 23:07