Napetost raste

Svi ga žele znati, ali Maja Šuput još uvijek ne otkriva ime sina: ‘Sve ostalo je potpuno nebitno‘

Prije poroda pjevačica je otkrila da će djetetu nadjenuti strano ime jer je ‘domaća ne zanimaju‘. Zapisala ga je u svoj dnevnik i cijelo ga vrijeme drži u tajnosti.

Otkako je došla iz bolnice, pjevačica Maja Šuput potpuno se posvetila svom prvorođencu kojeg je na svijet donijela carskim rezom. Čim je maleni stigao iz Petrove bolnice, tata ga je uzeo u naručje i odveo u njegovu novu sobu, a fotografija tog trenutka raznježila je mnoge Majine fanove.

Čitajte i: Stigli doma iz bolnice: Maja Šuput raznježila novom objavom tate i sina u nježnom zagrljaju

No, ono što se mnogi još pitaju i nastavljaju pogađati jest koje su ime ponosni roditelji dali svome sinu. Naime, Maja je prije poroda zatražila pomoć svojih fanova u odabiru imena, napomenuvši kako će sin imati strano, a ne domaće ime. Ime je zapisala u svoj dnevnik te ga cijelo vrijeme drži u tajnosti.

image
Maja Šuput i Nenad Tatarinov vijest o trudnoći su proslavili vrlo raskošno.
MAJA ŠUPUT/PRIVATNA ARHIVA

"To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?‘", objasnila je svojedobno svoju odluku.

Čitajte i: Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali roditelji: Stigao je sin, sreći nema kraja!

Na zadnjoj fotografiji na Instagramu pjevačica leži uz sina kojem miluje rukicu, dok ju on mirno gleda. Do izražaja dolazi i njegova bujna kosa. Očito ju je naslijedio od roditelja koji oboje imaju gustu i čvrstu kosu.

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje mazenje u tijeku...", napisala je sretna majka ispod fotografije.

Čitajte i: Presretna Maja Šuput pokazala sina i otkrila koji joj je trenutak zbližavanja s njim do sad najdraži

Osim toga, otkrila je i da je i par sati prije poroda bila na jednom snimanju pa je, kada su počeli trudovi, takva "skockana" samo otišla u bolnicu.

"Promovirala sam nešto super novo. Još vam nisam stigla reći ništa o tome, znamo svi zašto. Ali ok, bar sam pristojno izgledala na porodu", našalila se malo Maja.

Otkad je saznala da je trudna, svaki trenutak u trudnoći dijelila je s fanovima, ali priznala je da ju je sve jako iznenadilo.

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu", ispričala je tada Maja.

Linker
20. travanj 2024 15:48