Pippa Middleton i suprug James Matthews
 Bertrand Rindoff Petroff/Pierre Suu / Getty Images
SAVJET OD SESTRE

Svi bruje o tome koliko će Pippa platiti porođaj

U istoj bolnici i u kraljevskom VIP tretmanu gdje je vojvotkinja Kate Middleton rodila svojih troje djece, uživat će i njezina mlađa sestra Pippa.

'Sretna sam što je ovih prvih 12 tjedana trudnoće kod mene prošlo bez jutarnjih mučnina. To znači da sam sve radila kao i prije trudnoće, najnormalnije. No, bez obzira na to, shvatila sam da moram malo prikočiti s poslom, usporiti, kao i prilagoditi svoj režim vježbanja', rekla je Pippa Middleton nakon što je objavila sretne vijesti.

*EXCLUSIVE* London, UNITED KINGDOM  - Little is seen these days of Pippa. It seems she has gone underground and has kept a low profile for the last few months and never ventures to the gym anymore.

Pippa has retreated even further into her private life with her husband who is never seen in public.

After it was announced that Kate was expecting her third child rumours went into overdrive of Pippa's pregnancy.

Pics taken:  01/11/2017

Pictured: Pippa Middleton

BACKGRID UK 9 NOVEMBER 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 354989611, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Pippa Middleton, studeni 2017, London


BGUK_1287434 - london, UNITED KINGDOM  - Pippa Middleton and James Mathews seen arriving at Wimbledon Tennis Tournament in London.

Pictured: Pippa Middleton, James Matthews

BACKGRID UK 13 JULY 2018, Image: 377725739, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos


Prvo dijete stiže joj šest mjeseci nakon što je njezina sestra rodila svoje treće dijete princa Louisa, a koja se nedavno vratila kraljevskim dužnostima.
Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa (35) treba roditi svoje prvo dijete krajem ovog mjeseca. Sretnu vijest potvrdila je u kolumni koju je pisala za Waitrose u lipnju. Pippa će pri porođaju imati isti VIP tretman kao što je imala njezina sestra Kate.
Catherine And Pippa Middleton Arriving At Westminster Abbey. (Photo by Antony Jones/Julian Parker/Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)
UK Press via Getty Images


Za jednu noć u privatnom djelu bolnice Lindo platit će oko 63 tisuće kuna, a mediji su odmah krenuli špekulirati o tome da će upravo tamo roditi nakon što su je ulovili ispred bolnice u društvu supruga Jamesa Matthewsa.

Cijena porođaja je 63.000 kuna, a uključuje cjelokupan tretman u roku prvih 24 sata. Za svaki dodatni dan proveden u bolnici plaća se oko 9000 kuna.

Linker
18. travanj 2024 19:41