Novi izazov

Svestrani glumac potpisao ugovor života! Njegovom timu kreativaca pridružila se i kći Baracka Obame

Donald Glover potpisao je osmeroznamenkasti ugovor s moćnom kompanijom Amazon Studios, a njegovom timu kretivaca pridružili su se brat Stephen i Malia Obama, starija kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame.

Najave Donalda Glovera, jednog od najsvestranijih američkih umjetnika koji pjeva, sklada, glumi, piše, režira i producira, da odustaje od glazbe, treba shvatiti ozbiljno. Razlog je osmerozmanekasti ugovor koji je nedavno potpisao s američkom produkcijskom kućom Amazon Studios te se čini kako više neće imati vremena za pisanje pjesama. Prema Varietyju, jednu od najvećih zvijezda američke zabavljačke industrije koja nastupa pod pseudonimom Childish Gambino, potpuno je zaokupio novi projekt, televizijska serija „Hive”, a prikazivat će se na streamingu Prime.

image
Stephen je otišao s bratom u Amazon, on je važan dio Donaldovog kreativnog tima.
STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Glover je dosad je kreirao, producirao i glumio u nagrađivanoj seriji ''Atlanta'' za Disneyev kanal FX zajedno s bratom Stephenom, a u konkurentsku kuću prešao je, nagađa se, za 50 puta veći honorar.

Njegov brat, uspješan scenarist i televizijski pisac, dio je njegovog novog kreativnog tima u kojem se nalazi i Malia Obama (22), starija kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame. Ove godine diplomirat će na Harvardu, već je stažirala kao mladi pisac za HBO, a suradnja s Gloverom bit će joj dosad najzahtjevniji projekt. Pisacima buduće serije pridružila se i perspektivna američka dramaturginja i televizijska spisateljica Janine Nabers, a kako se sve što Glover dotakne pretvara u zlato, Amazon Studios jako je zadovoljan što su ga uspjeli „ukrasti” Disneyju.

image
'Pobjedničkoj' ekipi pridružila se i Malia Obama, koja će ove godine diplomirati na Harvardu.
JOHN SHEENE/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Gospodin i gospođa Smith se vraćaju! Fatalna komedija zbog koje su se Brad i Angie zaljubili postaje serija

Živi svoj san

Vijest o novoj seriji stiže nedugo nakon što je objavljeno kako se svestrana zvijezda, koja glumi u filmu "Solo: Priča iz ratova zvijezda", udružila s britanskom glumicom i spisateljicom Phoebe Waller-Bridge (35) zbog televizijske serije "Gospodin i gospođa Smith" izrasle iz legendarnog filma s Angelinom Jolie i Bradom Pittom. Na ekrane treba stići iduće godine, a Glover i kreatorica "Fleabaga” utjelovit će naslovne junake te biti izvršni producenti. Svestrani kreativac koji se proslavio kao pisac satiričnog sitcoma ''30 Rock'', živi svoj san: stvara pod vlastitim uvjetima, s timom koji je sam odabrao, uz odriješene ruke i jedan od najvećih honorara isplaćen „prebjezima” u zabavljačkoj industriji. Pitanje je samo koliko spava te ima li vremena za taj luksuz?

Linker
19. travanj 2024 11:09