Charlotte uplakana
 Profimedia, Press Association
Super mama

'Svemoguća' Kate ekspresno rješava krizne situacije: Charlotte je našla utjehu u majčinom zagrljaju

Balkon Buckinghamske palače bio je poprište miješanih osjećaja. Vojvotkinja od Cambridgea je u prvi red stavila djecu koja su uživala u pogledu, a kad je nastala frka poput svake majke spasila je stvar.

Balkon Buckinghamske palače bio je poprište miješanih osjećaja. Vojvotkinja od Cambridgea je u prvi red stavila djecu koja su uživala u pogledu, a kad je nastala frka poput svake majke spasila je stvar.

Fotografije sa službene kraljičine proslave rođendana kada cijela kraljevska obitelj slavi uz narod svog najduže živućeg monarha opet izgledaju poput razglednice.

Dok je Meghan oduševila izborom haljine koja krši pravila, Kate je dobila same petice iz zalaganja. Osim što se smješkala uz svog princa Williama, spasila je trenutak svojom ekspresnom reakcijom. Princezu Charlotte uzela u naručje nakon što je malena princeza slučajno pala i navodno udarila glavicom o ogradu. Kad je postala vidno uznemirena, majka Kate brzo joj je prišla i uzela je u naručje kako bi utješila malu princezu.






Srećom, Charlotte se brzo oporavila od udarca i šoka pa je nakon samo nekoliko minuta u maminom zagrljaju poželjela je stati ponovno u prvi red.

Oduševljeno je gledala avione s rođakinjom Savannah Philips koja je i sama radila red. Prvo je ušutkivala princa Georgea kojem je to bilo jako zabavno, a onda je i sama počela uživati u svemu bez kočnica.
The Duke and Duchess of Cambridge with Princess Charlotte and Prince George with other members of the Royal Family on the balcony of Buckingham Palace at Trooping The Colour, London., Image: 374301842, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Rođakinja sve drži pod kontrolom

Malena princeza Charlotte se modno uskladila s majkom, odjenula je cvjetnu plavu haljinicu dok je njezina majka nosila haljinu omiljenog dizajnera Alexandera McQueena.
The Duke and Duchess of Cambridge with Princess Charlotte and Prince George with other members of the Royal Family on the balcony of Buckingham Palace at Trooping The Colour, London., Image: 374296732, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Kate i William na balkonu s djecom za vrijeme ceremonije "Trooping the Colour"

Na balkonu nije bio maleni princ Louis i njegov pradjed Princ Philip koji je nedavno proslavio 97. rođendan, a koji se još oporavlja od nedavne operacije kuka.

Linker
03. svibanj 2024 04:10