Uporan unatoč gipsu

Svemir mu nešto želi poručiti, ali glazbeni mogul nastavlja po svom: Omiljeno prometalo stalno mu zadaje muke

Iako je slomio ruku zbog pada s električnog bicikla i zadobio posjekotine na licu, član žirija reality showa America‘s got talent ne odustaje od omiljenog vozila s kojeg je također pao prije 18 mjeseci i ozlijedio leđa.

Glazbeni mogul Simon Cowell (62) trebao bi, možda, trebao razmisliti o novom prijevoznom sredstvu jer električni bicikl, kojim se obožava voziti, očito nije dobro rješenje. Britanac čiji su jezik, oštar poput britve, upoznali kandidati željni uspjeha u zabavljačkoj industriji - u reality emisijama Pop Idol, American Idol te America’s Got Talent čiji je sudac od 2016., ponovno se unesrećio sletjevši s omiljenog vozila.

Nezgoda se dogodila u Londonu, a osnivač produkcijske kuće Syco prebačen je u bolnicu sa slomljenom rukom i gadnim posjekotinama na licu.

- Krv mu je šikljala s lica, izgledao je poput naslovnog junaka mjuzikla “"Fantom iz Opere". Budući da nije nosio kacigu, sretan je što je živ - izjavio je očevidac za Daily Mail.

image

Simon Cowell jako se voli voziti električnim biciklom.

MALIZOO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Cowell je iste večeri pušten iz bolnice s gipsom na ruci i liječničkom naredbom da se odmori. Srećom, nema potres mozga, osim što je natučen i potresen. Kako se čini, pedalirao je uz uključeni motor, naletio je na klisko mjesto na kolniku i grubo se prizemljio na tlu, javlja The Sun. Njegovu nezgodu primijetili su očevici koji su zaustavili promet dok se član žirija popularne emisije nije sklonio na pločnik gdje je dočekao hitnu pomoć.

Čitajte i: Ni nakon sedam godina veze je ne želi ženiti: Djevojka koju je preoteo prijatelju na rubu je živaca

Nije nosio kacigu i nije poznato u kojem je stanju njegov bicikl Das Spitzing Evolution S-Pedelec vrijedan 7921 funta koji inače postiže najveću brzinu od 40 kilometara na sat: uoči nezgode bila je, srećom, upola manja.

Nova "situacija" s električnim biciklom dogodila mu se samo 18 mjeseci nakon prvog udesa.

image

Simon Cowell

SBM/PICTURELUX/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Vozio se Malibuom, također bez kacige, sletio s vozila i gadno ozlijedio leđa. Nakon što se potpuno oporavio, desila mu se nova prometna nezgoda. Da stvar bude zanimljivija, od sina Erica (7), kojeg je dobio u vezi s 18 godina mlađom zaručnicom, američkom poduzetnicom Lauren Silverman (44), traži da uvijek ima kacigu kad se vozi regularnim biciklom.

- Unatoč svemu, neće odustati od električnog bicikla, ali će početi nositi kacigu - rekao je izvor britanskim medijima. Kad neće drugačije, i to je napredak, zaključio je.

Linker
18. travanj 2024 13:02