Traži se elegantna i visoka glumica

Sve zanima tko će glumiti Dianu u novoj sezoni hit serije

Majka Williama i Harryja bila je miljenica Velike Britanije, a u tragičnoj automobilskoj nesreći preminula je 1997. godine

Odlična Netflixova serija "The Crown", koja je s prikazivanjem krenula krajem 2016. godine, oduševila je i one koje do sada britanska kraljevska obitelj nije zanimala, zahvaljujući odličnoj glumačkoj postavi i zanimljivo prepričanim događajima iz stvarnosti.

Prve dvije sezone pratile su uspone i padove kraljice Elizabete II. i princeze Margarete, a treća će sezona, kako je najavljeno, prikazivat će odrastanje i ljubavne zavrzlame princa Charlesa, što znači da ćemo napokon vidjeti i Lady Dianu, njegovu prvu suprugu.

The Princess of Wales meets invited guests at the Serpentine gallery in Hyde Park June 29 - RTXFBTB
Princeza Diana u galeriji Serpentine

Producent Peter Morgan izjavio je da će Dianu predstaviti publici krajem treće sezone, a njezine patnje gledat ćemo i u četvrtoj, i petoj sezoni. serije.

Photos of Diana, Princess of Wales from circa 1985 to 1990. 
<P>

<B>Ref: SPL1559700  240607  </B><BR/>
Picture by: Jennifer Mitchell / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jennifer Mitchell / Splash News

Štovatelje tragično preminule princeze, majke prinčeva Williama i Harryja, ova je vijest oduševila pa su odmah krenuli predviđati kojoj bi glumici mogla pripasti čast da glumi nesretnu miljenicu Velike Britanije.

www.splashnews.com Ref: KD 280403 
Letters and a Christmas card from Princess Diana are expected to fetch more than ,000 at auction on Wednesday.
The personal items come from the estate of Liz Tilberis, former editor of British Vogue and Harper's Bazaar, who died of ovarian cancer aged 51 in 1999.
The letters will be included with 300 other items at the auction at the Cyr Gallery in the southern Maine town of Gray on America' East Coast.	
Splash News Tel: LA: 310-821-2666
                            NY: 212-619-2666
                            photodesk@splashnews.com
Splash

Tabloid Hello objavio je svoju favoritkinju, Sophie Turner, a Vogue je dodao kako bi u ulozi Diane, odlične bile i Cara Delevingne, Imogen Poots, Lily James, Florence Pugh i Saoirse Ronan.

Reuters

Zanimljivo će biti vidjeti i koga će Peter Morgan odabrati za ulogu vojvotkinje Camille, žene koja je navodno od samog početka Charlesovog braka s Dianom bila u tajnoj vezi s kraljičinim sinom.

FLORENCE, ITALY - APRIL 03:  Prince Charles, Prince of Wales and Camilla, Duchess of Cornwall attend a walkabout in front of the Cattedrale di Santa Maria del Fiore during day 4 of their visit to Italy, on April 3, 2017 in Florence, Italy.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Charles i njegova druga supruga Camilla Parker Bowles

Linker
25. travanj 2024 17:46