sretna vijest

Sve se promijenilo otkako je upoznao nju: Slavna glumica komičara ‘spasila‘ od opijata, a sada čekaju i bebu

Otkako se rastao sa bivšom suprugom i završio rehabilitaciju zbog uživanja alkohola i droga, komičar John Mulaney upoznao je ženu svog života i nije trebalo dugo da par počne graditi zajednički život.

Američka glumica Olivia Munn i zvijezda filma 'Love Wedding Repeat' razveselila je fanove vijestima da s dečkom, komičarem Johnom Mulaneyjem. Vijest je potvrdio on sam tijekom gostovanja u showu 'Late Night with Seth Meyers'.

"Imali ste zanimljivu godinu...", započeo je Meyers razgovor, na što mu je Mulaney odgovorio: 'Je li sad rujan? Otišao sam na odvikavanje u rujnu, izašao sam u listopadu, iselio sam se iz kuće od svoje bivše supruge Anne Marie Tendler..Zatim sam u proljeće otišao u Los Angeles i počeo izlaziti s divnom ženom po imenu Olivia. Ušao sam u vezu s nevjerojatnom osobom. I dobit ćemo dijete, bio sam toliko nervozan kada sam trebao reći ove vijesti!", uzbuđeno je rekao komičar.

image
John Mulaney
ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glumica progovorila o neizlječivoj bolesti: ‘Osjećala sam se jako loše. Morala sam poslušati liječnike‘

Na kraju gostovanja u showu, Mulaney je dodao da su ga Olivia i ovo nerođeno dijete pomogli spasiti od samoga sebe na putu do oporavka.

Naime, komičar se lani prijavio na 60 dana rehabilitacije nakon zloupotrebe alkohola i droga te nakon izlaska iz klinike, zatražio razvod od umjetnice Anne Marie Tendler s kojom je bio u braku šest godina.

Vezu s Olivijom otkrio je magazin People ove godine kada su ih uhvatili kako zajedno uživaju u ljetu. Krajem lipnja viđeni su na ručku u Rick's Drive In & Out u Los Angelesu te su bili vidljivo dobro raspoloženi i nasmijani.

image
MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glumica u nevjerici: 'Maser me pitao jesam li trudna, dijeta mi ne gine već prije Nove godine'

Slavni dvojac prvi put se društveno povezao prije nekoliko godina, no tada su bili samo prijatelji. Glumica je svojedobno progovorila o bolesti s kojom se bori već neko vrijeme - fibromialgijom.

image
Olivia Munn
JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Pratili su je bolovi u mišićima i kostima, osjećala je stalni umor i razdražljivost te problemi sa spavanjem. Kada je shvatila da boluje od bolesti za koje nema lijeka, Olivia je odlučila uvelike smanjiti stres te iz temelja promijeniti životne navike, sve kako bi si ublažila teške simptome. Prije nekoliko godina priznala je i da njezino mentalno zdravlje nije uvijek najbolje - bolovala je od depresije i napadaja panike.

Linker
22. travanj 2024 10:21