U top formi

Sve njegove ljubavi: Naš najbolji skijaš otkrio pomagačicu u treningu, ali i novu djevojku

Filip je, nakon otvorenja nove skijaške sezone u Austriji, pokazao kako on vježba kod kuće i tko mu u tome rado pomaže...

Poznati domaći skijaš Filip Zubčić oduševio je snimkom kućnog treninga koju je objavio na svom Instagram profilu. Sportaš se u trenirci i šlapama razgibava na terasi, a u treningu mu svesrdno pomaže preslatki pomagač - njegova kujica Rita.

Četveronožna kondicijska trenerica sasvim se ozbiljno dala u zadatak da svom dvonožnom prijatelju pomogne u treniranju, tako što mu je glumila uteg.

"Rita je moj trening partner", kazao je Filip u videu, između nekoliko serija trčanja po terasi. Video se završio tako da je Rita na kraju izgubila držač iz usta i ta je improvizirana konstrukcija malčice udarila našeg skijaša.

Ovaj je način treniranja oduševio Filipove pratitelje, a neki su čak i komentirali da bi posudili Ritu za slične ekshibicije.

Nova ljubav na pomolu?

Dan prije objave ovog neuobičajenog treninga Filip je podijelio i fotografiju s djevojkom Teom. Zaljubljeni par zajedno je pozirao u kafiću, a skijaš ju je zagrlio te u opis fotografije stavio jedno plavo srce.

Iako naš sportaš nije u javnosti govorio o tome je li ušao u ljubavnu vezu, prema komentarima pod objavom da se iščitati da je to njegova nova odabranica. Pogotovo jer je pozitivnu reakciju iznijela i Filipova sestra Tamara, napisavši: "Sister from another mister, naša Tea". U prijevodu sestra od drugih roditelja.

View this post on Instagram

?

A post shared by Filip Zubcic (@filipzubcic10) on

Obitelj je našem skijašu jako važna, otac Tomislav i majka Jasna te sestra Tamara, također skijašica, zaslužni su za njegove uspjehe koliko i on sam, barem tako razmišlja ovaj Zagrepčanin koji je proskijao u dobi od svega sedam godina, kada su ga roditelji upisali u Skijaški klub Medveščak.

Najbolji hrvatski skijaš otvorio je ovu sezonu 12. mjestom u veleslalomu u austrijskom Seldenu.

Linker
17. travanj 2024 19:53