IZGLADILI ODNOSE

Sve mu je oprostila: Bivša čestitala Travisu Barkeru na vjenčanju s Kourtney

Američki bubnjar grupe Blink-182 s bivšom suprugom Shannom dijeli skrbništvo nad dvije kćeri, a sada mu je uputila najljepše želje zbog vijesti koja je iznenadila mnoge.

Travis Landon Barker je američki glazbenik popularan kao bubnjar u rock bendu Blink-182, međutim postao je još poznatiji nakon veze s američkom televizijskom zvijezdom Kourtney Kardashian. Njegova bivša supruga Shanna Moakler uputila mu je najljepše želje nakon privatnog vjenčanja u Las Vegasu. Naime, odmah nakon vijesti da su se Barker i Kardashian vjenčali u ponedjeljak, oglasila se i njegova bivša supruga.

"Čestitke sretnom paru! Želim im sve najbolje na njihovom zajedničkom putovanju", izjavila je za People.

image

Shanna i Travis bili su u braku četiri godine

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, Barker je bio u braku s bivšom suprugom od 2004. do 2008., a par nakon razvoda dijeli skrbništvo nad dvoje djece: šesnaestogodišnjom kćeri Alabamom i osamnaestogodišnjim sinom Landonom. Nakon što su zajedno prisustvovali dodjeli Grammyja 2022. u Las Vegasu, 42-godišnja Kardashian i 46-godišnji Barker uputili su se u ponedjeljak oko 1:45 ujutro u kapelicu za vjenčanje. Iako trenutno nije jasno je li par dobio dozvolu za brak prije ceremonije, mnogi su im već uputili čestitke na društvenim mrežama.

Čitajte i: Nisu Victorijine nego Kimine: Anđelice pozirale za kampanju najpoznatije sestre Kardashian

image

Kapelica u kojoj su vjenčao zaljubljeni par

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vlasnik kapele Marty Frierson izjavio je da se oduševio zaljubljenim parom.

"Jedva su došli do zraka od ljubljenja i grljenja. Stvarno izgledaju zaljubljeno!", rekao je Frierson.

Na intimnoj ceremoniji prisustvovalo je ukupno četvero ljudi, potvrdio je vlasnik kapele.

Također je potvrdio da su uzvanici sve snimali s mobitelima od prvog do zadnjeg trenutka, točnije od trenutka kada su ušli, do trenutka kada su izašli. Zavjete, poljubac, bacanje buketa ruža, prvi svadbeni ples.

Frierson je također napomenuo da je ceremonija bila prilično brza i da je trajala oko pola sata.

image

Privatno vjenčanje orgenizirali su u Las Vegasu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sinčić Kylie Jenner već živi luksuzno, samo plišanim medo stoji više od 60 tisuća kuna

Naime, iako je rastava bivše supruge od bubnjara Travisa Barkera na početku često bila na naslovnicama kada ga je optužila da se udaljio od djece zbog nove ljubavi, ovom prilikom je po svemu sudeći odlučila "zakopati ratne sjekire" te pružiti podršku bivšem partneru.

"Želim da otac moje djece bude sretan i da ima osobu koji ga čini sretnim...Sve dok je Kourtney Kardashian dobra prema mojoj djeci, to je uistinu sve do čega mi je stalo. Čini se da moja djeca jako vole nju i njezinu obitelj, tako da je to ključno", poručila je u jednom intervjuu krajem prošle godine kada je bilo očigledno da su izmirili svoj odnos.

Linker
16. travanj 2024 08:33