neumorna potraga za ljubavlju

Sve ljubavi Davora Šukera: Draganu nazvao ‘nevrijednom spomena‘, dok se Ana skoro ugušila zaručničkim prstenom

Poznati sportaš početkom ove godine prekinuo je ljubavnu vezu s bivšom misicom i pjevačicom Kristinom Bralo, iako se za prekid saznalo tek tri mjeseca kasnije. Nekada najpoželjniji neženja nikako da se skrasi, a njegova lista bivših ljubavi sve je duža.

Bivši hrvatski reprezentativac i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker više ne ljubi bivšu misicu i pjevačicu Kristinu Bralo. Naime, još se u studenom šuškalo da je 53-godišnji sportaš u vezi s 25 godina mlađom ženom i to zbog Kristininih objava na njezinom Instagram profilu.

image
Kristina Bralo prekinula je s Šukerom prije tri mjeseca.
TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX

Iako bivši par nikada nije javno potvrdio vezu, bilo je i više nego očito da se među njima nešto događa, a tome u prilog ide i činjenica da je Kristina u međuvremenu zaključala svoj profil, čime je suptilno potvrdila glasine. Kako nisu baš skloni govoriti o privatnom životu, za njihovu ljubav rijetki su znali, a tako se i za prekid saznalo tek tri mjeseca nakon što se on dogodio.

Kraj ljubavi Davora Šukera i Kristine Bralo nastupio je još prije Nove godine, točno prije njegovog odlaska u Ameriku.

Ljubavni život kao u filmu

Šuker iza sebe ima prilično turbulentni ljubavni život, a na popisu propalih ljubavi čak je nekoliko poznatih dama. Prije Kristine Bralo, Šuker je dvije godine proveo u vezi s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković. Iako mu nije praksa da na sva zvona pokazuje naklonost svojoj izabranici, s Majom mu nije bio nikakav problem.

image
Maja Cvjetković i Davor Šuker u vezi su proveli neko vrijeme i bili prilično javni pri iskazivanju emocija, što je za nekadašnjeg nogometaša prava rijetkost.
SRĐAN VRANČIĆ/CROPIX

Vodio ju je po svijetu, bio joj podrška, a mnogi su govorili da će uploviti i u bračnu luku. Zajedno su proslavili i njezin veliki uspjeh - diplomu na sveučilištu Vern.

"U njemu sam pronašla sve ono što sam ikad tražila kod nekog muškarca. Odgovara mi kao osoba i zasad sam jako zadovoljna. Šarmantan je muškarac koji zna postupati sa ženama kao pravi gospodin. Smatram da je to ujedno i najvažnije. Bio je nogometni idol cijele Hrvatske, pa tako i moj. Jedan je Davor Šuker", rekla je Maja krajem 2011. na pitanje je li sretna sa Šukerom.

No, 2012. već je bila druga priča. Njihova ljubav od tada je potrajala još samo nekoliko mjeseci, a Maja je tek na jesen 2012. bila spremna progovoriti o prekidu. Rekla je da su se razišli u miru i da su ostali prijatelji jer vjeruje da partneri nakon prekida mogu imati korektan odnos.

'Nije vrijedna spomena'

Kako Šuker voli mlađahne dame, nije mogao odoljeti ni 17 godina mlađoj Splićanki Dragani Radošević. Davora i Draganu upoznao je 2009. Šukerov prijatelj Zdravko Marić, a Dragana je odmah pala na nogometaševe zavodničke sposobnosti. Ipak, njihova veza potrajala je svega četiri mjeseca, a šuškalo se kako je svemu presudio trenutak kada je Dragani ispala bradavica tijekom jedne domaće revije.

image
S Draganom Radošević bio je iznimno kratko.
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Čini se kako je Šukeru prekid sa Draganom ostavio gorak okus u ustima jer ju je jednom prilikom nazvao "nevrijednom spomena". Dragana je karijeru nastavila graditi u Milanu, gdje je upoznala poduzetnika Francesca Marconia, šefa talijanske podružnice lanca restorana Temakinho.

Prije Dragane na njegov šarm bila je slaba i manekenka Kristina Bradač. No ni njihova veza nije potrajala dugo, već svega godinu dana. Navodno mu je nakon prekida vratila luksuzni automobil koji joj je darovao dok su bili u vezi.

image


NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Dvijetisućitih ljubio je i našu proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli, no ni tada nije želio komentirati njihovu vezu. Ipak, s njom se redovito pojavljivao na na umaškom teniskom turniru.

image
Davor Šuker i Iva Majoli u Umagu.
JOSIP BISTROVIĆ/CROPIX

Bivša zaručnica umalo se ugušila prstenom

Šukerova najozbiljnija veza bila je sa slavnom španjolskom voditeljicom Anom Obregon, i to u vrijeme kada je bio zvijezda hrvatske reprezentacije i svjetskog nogometa. Šuker je s njom proveo tri bajne godine, a danas Ana ima 65 godina te iza sebe veliku tragediju - prošle godine preminuo joj je sin Alex u 28. godini života nakon borbe s teškom bolešću.

image
DAVOR PONGRAČIĆ/CROPIX

Kraj ljubavi Davora Šukera i Kristine Bralo nastupio je još prije Nove godine, točno prije njegovog odlaska u Ameriku.

Šuker je jako bio zaljubljen u Anu te je zbog nje ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Htio ju je i zaprositi, no ona je to odbila nakon zamalo tragičnog incidenta.

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je svojedobno Obregon. Iako bračnu ponudu nije prihvatila, Šuker i Ana ostali su u dobrim odnosima.

Linker
22. travanj 2024 21:16