u vezi s Adrienom Brodyjem

Sve je iza nje! Bivša supruga holivudskog zlostavljača konačno izašla u javnost s poznatim oskarovcem

Glumac Adrien Brody u ljubavnoj je vezi s Georginom Chapman, bivšom suprugom producenta Harveyja Weinsteina.

Novi početak bivše supruge Harveyja Weinsteina. Nakon što je cijeli svijet ostao zgrožen tadašnjih postupcima njezinog supruga, Georgina Chapman i sama se našla na meti kritika, a njezino ime neko vrijeme bilo nezahvalno spominjati u strukturama visokog društva. No, nakon razvoda je modna dizajnerica i poduzetnica uspjela krenuti dalje i ponovno pronaći ljubav.

Naime, tijekom početka pandemije koronavirusa, Georgina je uplovila u vezu s oskarovcem Adrienom Brodyjem. Iako su u vezi već više od godinu dana, tek sada su se javno pojavili zajedno, i to na premijeri filma "Clean", koji se premijerno prikazao na Tribeca Film Festivalu u New Yorku.

Čitajte i: Krenula je dalje: Bivša supruga ozloglašenog producenta ljubi poznatog oskarovca

Čitajte i: Weinstein je ostao potpuno sam, supruga i djeca su ga napustili, a presuda ga je odvela direktno - u bolnicu

image
Georgina je s Adrianom Brodyjem u vezi od ožujka 2020.

RON ADAR/M10S/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Suosnivačica modne kuće Marchesa zablistala je uz svog partnera u sjajnoj modnoj kombinaciji, a široki osmijeh dao je do znanja da je sve nevolje zaista ostavila za sebe.

Georgina Chapman od Harveyja Weinsteina službeno se razvela 2018. godine, nakon što su u javnost izašle optužbe niza žena koje je taj moćni producent seksualno zlostavljao.

image
S Harveyjem Weinsteinom suosnivačica Marchese provela je u braku 10 godina, a tijekom njih dobili su i dvoje djece.
IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Dvije godine nakon razvoda, ljubav je pronašla uz Brodyja, a prije negoli je uplovila u novu ljubavnu vezu, radila je na tome da se oporavi od šoka koji je doživjela kada je shvatila s kim je više od deset godina provela u braku. Išla je na terapiju i pokušala spasiti vlastiti uspješan posao te se pobrinuti za djecu, čiji otac je osuđen na dugu zatvorsku kaznu. Uspjela je i uz poznatog glumca pronašla neki novi početak.

Linker
19. travanj 2024 21:11