KCS Presse / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Mladi zavodnik

Sve djevojke zavodnika Beckhama: Nakon turbulentnih veza i vezica, slomljeno srce liječi s glumicom koja je ista njegova majka

Dok David otvara hotel na drugom kraju svijeta, točnije u Macau u Kini, a Victoria uživa u svom dizajnerskom poslu i majčinskoj ulozi, njihov najstariji sin Brooklyn mijenja cure kao čarape. U proteklih pet godina ljubio je čak njih sedam, a slomljeno srce trenutačno liječi s glumicom koja nevjerojatno nalikuje njegovoj majci.

Brooklyn Beckham, najstariji sin nogometnog asa Davida i modne dizajnerice Victorije Beckham, stalno puni novinske stupce, ponajviše zbog romantičnih veza s djevojkama koje mijenja kako mu puhne. Dvadesetogodišnji model već je sakupio podeblji popis djevojaka s kojima je izlazio ili bio u vezi, a neke od njih čak je upoznao sa svojom obitelji, poput manekenke Hane Cross, s kojom je imao vrlo turbulentan odnos. Evo kompletne kronologije Brooklynovih ljubavi.

Chloë Grace Moretz

Chloe Grace Moretz and Brooklyn Beckham at FN Awards Event.
28 Nov 2017, Image: 356492324, License: Rights-managed, Restrictions: NO United States, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia
Chloe Grace Moretz i Brooklyn Beckham

Prvi put je pod povećalo javnosti došao nakon što se saznalo da ljubi glumicu Chloë Grace Moretz (22) koju je upoznao na Tjednu mode u Parizu 2014. godine. Par nije htio mnogo otkrivati o vezi, iako su na Instagramu stalno objavljivali zajedničke fotografije. Chloe je za Teen Vogue otkrila što voli kod svojeg dečka: "Kod Brooklyna me najviše intrigira, a to kod njega najviše i volim, što je strastven oko onoga što voli, a to je da postane profesionalni igrač nogometa", rekla je glumica.

U razdoblju od četiri godine, Chloe i Brooklyn nekoliko su puta prekidali pa se ponovno mirili, a u periodu kada nisu bili zajedno, Brooklyn si je našao zamjenu u vidu nekoliko novih djevojaka. Konačno su prekinuli 2018. i to zbog njegovog navodnog varanja, kada je uhvaćen kako se ljubi s Playboy modelom Lexi Wood.

Sonia Ben Ammar

U listopadu 2015. Brooklyna se povezivalo s francuskom manekenkom Soniom Ben Ammar (20) koju je navodno grlio na jednom koncertu. Tamnokosu ljepoticu upoznala je i njegova majka Victoria te su se svi zajedno družili u Parizu. No, Brookyln je ubrzo prekinuo sa Soniom i obnovio odnos s Chloe.

Madison Beer

Još jednu kratku vezu Brooklyn je imao s pjevačicom Madison Beer kada su ih paparazzi uhvatili na koncertu u srpnju 2017. Madison je potom u kolovozu otkrila kako da ga je ostavila jer nije bila spremna na vezu na daljinu.

Lexi Wood

Playboyeva manekenka Lexi Wood (22) u priču je došla početkom 2018. godine kada su nju i mladog Beckhama paparazzi fotografirali kako izmjenjuju strastvene poljupce, zbog čega ga je Chloe, s kojom je tada još navodno bio u vezi, optužila za prevaru.

Lexy Panterra

Još jedna djevojka po imenu Lexy Panterra (30) zaludila je Brooklyna nedugo nakon sage s prijašnjom. Lexy je inače uspješna fitness YouTuberica, pjevačica, spisateljica i plesačica, a Brooklyn se u nju zatreskao nakon što je okinuo nekoliko fotografija na njezinom photoshootingu.

Hana Cross

London, UNITED KINGDOM  - Brooklyn Beckham and Hana Cross at Sexy Fish restaurant for the launch of Wonderland Magazine's Summer 2019 issue

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 453378488, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Nakon kratkoročnih odnosa i vezica, Brooklyn je sreću ponovno pronašao u britanskoj manekenki Hani Cross (22) s kojom je bio u vezi devet mjeseci. Iako su na početku odnosa stalno zajedno izlazili te se družili čak i s njegovom obitelji, njihov je odnos bio prilično toksičan i prepun konstantnih svađa kojima su nazočili i paparazzi. Hani su mnogi predviđali da će uskoro postati nova članica obitelji Beckham, no turbulentan odnos između njih ipak nije potrajao pa su ga okončali u devetom mjesecu ove godine.

*PREMIUM EXCLUSIVE NO WEB UNTIL 1100AM BST 22ND APRIL* Brooklyn Beckham and Hanna Cross have a heated argument in his car.
20 Apr 2019, Image: 427324724, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Glavni razlog stalnih svađa navodno je bila Brooklynova posesivnost i ljubomora, a Hani je očito smetalo što se njezin dečko često pojavljuje u medijima. Victoria i David bili su jako zabrinuti zbog njihove 'otrovne veze' pa su mu savjetovali da što prije okonča s Hanom jer mu 'takav odnos ne treba'.

Phoebe Torrance

Nakon što se nekoliko mjeseci oporavljao od slomljena srca, Brooklyn je odlučio krenuti dalje s pet godina starijom glumicom Phoebe Torrance (25) za koju njegovi prijatelji tvrde da je ista njegova majka. "Pomalo bizarno, iz nekih kuteva izgleda potpuno isto kao i Victoria", rekao je izvor za britanski The Sun. Međutim, Brooklyn je kazao da ne vidi nikakvu sličnost, no glumica je priznala da je u mladosti odradila nekoliko manekenskih poslova na temelju sličnosti sa slavnom dizajnericom te si tako platila školarinu.

Iz svega ovoga možemo zaključiti da je profil svih Brooklynovih djevojaka zapravo vrlo sličan - duga plava ili smeđa kosa, posao u glumačkoj ili manekenskoj industriji, a ne možemo zanemariti ni sličnost nekih od djevojaka s njegovom slavnom majkom. Ostaje nam vidjeti koliko će potrajati Brooklynova veza s Phoebe ili će na tapetu doći još poneka djevojka prije nego li se skrasi...

Linker
19. travanj 2024 21:16