Liam Gallagher i Debbie Gwyther
 Profimedia, Backgrid UK
već godinama traje

Svađa kojoj se ne vidi kraj: Brata je pozvao na vjenčanje samo zato jer ga je mama natjerala

Svađa između slavne braće traje već godinama, a čini se kako baš ništa neće promijeniti niti vjenčanje Liama Gallaghera, koji je svojeg brata Noel pozvao na ceremoniju samo zato jer ga je majka natjerala.

Dugogodišnja svađa između popularne braće, bivših članova benda Oasis, ne jenjava, a ništa neće promijeniti niti Liamovo vjenčanje s Debbie Gwyther, iako je 46-godišnji glazbenik svojeg starijeg brata Noela pozvao na ceremoniju. Doduše, to nije znak pomirenja već ga je na to natjerala njihova majka koja je inzistirala da se pozivnica pošalje i njemu, unatoč svađi.

London, UNITED KINGDOM  - *EXCLUSIVE*  - MUST CALL FOR PRICING - Former Oasis frontman Liam Gallagher and Debbie Gwyther seen out for the first time after rumours that the couple are engaged after Liam has proposed to Debbie while enjoying a break on the Amalfi Coast.

The loved up pair left the French Restaurant 'Orrery' all smiles as they enjoyed a bite to eat at the venue and if rumours are true, this will be Liam's engagement with the star previous marriages to Patsy Kensit and Nicole Appleton.

Following on from their dining experience Debbie trying on a few vintage-inspired clothing as she popped into the British clothing designer Nigel Cabourn's store.

BACKGRID UK 4 SEPTEMBER 2019, Image: 469440389, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Liam Gallagher i Debbie Gwyther

- Noel će dobiti pozivnicu jer mi je mama rekla da ga moram pozvati. I napravit ću to, dobit će kuvertu na adresu - izjavio je Liam i dodao kako ne očekuje da će doći.

- Neće se pojaviti, ali nikada ne znate. Kao što sam već rekao, odlaze na otvaranje svega i svačega pa možda odluče doći i na vjenčanje - izjavio je glazbenik za kojeg će ovo biti treća sreća u braku. Naime iza njega su brak s Patsy Kensit i Nicole Appleton, ali vjeruje kako je ovo ljubav koja će potrajati.

- Uzbuđeniji sam od nje. Znam da je ovo do kraja života. Ona je prava, ona je moja mala Yoko - priznao je Liam koji je za dopuštenje da se vjenčaju pitao i njezinog oca, a da se planiraju vjenčati govorio je i prije nego je ona rekla da.

Ipak, na njegovu sreću sjenu baca velika svađa s bratom koja traje već godinama i cijelo je to vrijeme pomno praćena u medijima, a čini se da jednostavno nema nade za pomirenje. Naime, bivši članovi benda Oasis, koji su osnovali 1991., ne odustaju od javnog vrijeđanja, a u sve su upleli i druge članove obitelji. Nakon što se bend raspao, čiji su nastupi često bili obilježeni njihovim svađama, strasti se nisu smirile već svađe svako toliko dospiju u javnost.

, Image: 431990936, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic, Personal use., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Oasis

U lipnju ove godine Noel je podijelio screenshot poruka koje je Liam slao njegovoj 19-godišnjoj kćeri Anais i govorio joj da upozori svoju pomajku da mora biti "vrlo oprezna". Kasnije se ispričao njihovoj majci Peggy, ali i nećakinji, što ih je upleo u "djetinjasto ponašanje".

Braća se trenutačno svađaju zbog dokumentarca na kojem radi Liam, a Noel mu sve otežava pa mu tako nije dopustio da koristi glazbu Oasisa u filmu, a nedavno je komentirao kako ga ne može niti vidjeti, a da definitivno neće gledati dokumentarac u kojem Liam "mijenja povijest i govori kako je divna osoba i obiteljski čovjek".

Linker
13. travanj 2024 01:42