LaPresse/X17online.com
CEREMONIJA U NEW ORLEANSU

Sva je užurbana: Slavna tenisačica sitno broji do vjenčanja

Nakon što je postala majka prije dva mjeseca, najbolja tenisačica svijeta u velikim je pripremama za vjenčanje nakon dvije godine ljubavi.

Serena Williams (36) je spremna reći "da" svojem zaručniku Alexisu Ohanianu (34), jednom od osnivača Reddita. Svečana ceremonija bit će održana u New Orleansu, a vjenčat će se okruženi sa 250 uzvanika. Tenisačica je tražila da sve bude uređeno u bijelim i pastelnim tonovima, a svoje nadolazeće vjenčanje proslavila je prošlog vikenda u New Yorku s prijateljicama.

Serena Williams i Alexis Ohanian zaručili su se u prosincu prošle godine, a vijesti su objavili na Redditu gdje je tenisačica otkrila da su se zaruke dogodile na istom mjestu i u istom restoranu u Rimu u kojem su se prije dvije godine upoznali i zaljubili. Prije dva mjeseca postali su prvi put roditelji - 1. rujna dobili su djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Alexis Olympia. Ponosna 36-godišnja tenisačica redovito se hvali svojom jedinicom i često objavljuje zajedničke fotografije na svojem Instagram profilu.

Linker
16. travanj 2024 00:21