Instagram
NIKAD SRETNIJA

SVA BLISTA: Ashley Graham ponovno razbija tabue - svijetu pokazala sina dok doji

Nakon što je prije nešto više od dva tjedna rodila prvo dijete, najpoznatija plus size manekenka na svijetu objavila je i prvu fotografiju sina na svom Instagram profilu.

Najpoznatija plus size manekenka na svijetu i njen suprug, redatelj Justin Ervin, 18. siječnja postali su roditelji dječaka kojemu su nadjenuli ime Isaac Menelik Giovanni.

S obzirom na to da je u posljednje vrijeme postalo popularno većinu vijesti iz života slavnih doznati na njihovim društvenim mrežama, ne čudi što se i popularna Ashley Graham (32) odlučila tako komunicirati kako s medijima, tako i sa svojim obožavateljima.

"U 18 sati 18. siječnja na svijet je došla naša ljubav. Naši su životi sada ispunjeni i jedva čekamo predstaviti vam ga", napisala je tada uz prvu objavljenu fotografiju na kojoj se vide samo dječakove ručice.

"Sjećam se kada sam prvi put držala Isaaca i rekla Justinu: 'Sada smo zauvijek obitelj'. Imam toliko razloga biti zahvalna - svu ljubav i podršku ove nevjerojatne zajednice, predivnog muža i prekrasnu bebu koja mi je otvorila oči i pokazala mi koliko je nevjerojatan ovaj svijet", napisala je 32-godišnja manekenka uz fotografiju na kojoj doji svog sina.

Inače, ime za dječaka odabrao je Justin koji je još od srednje škole htio da mu sin jednog dana nosi to ime. Njegovo srednje ime Menelik znači "sin mudrih", a odabrali su ga nakon prošlogodišnjeg posjeta Etiopiji kada su saznali da je tamošnji prvi vladar nosio upravo to ime. Ime Giovanni bračnom paru predložio je prijatelj budući da to ime dijele i Ashleyjin i Justinov djed. Zanimljivo, zar ne!?

Podsjetimo na kraju kako je svijet već naviknuo da Ashley ruši tabue, pa se tako bez problema obnažila i pred fotoobjektivom svoga supruga u visokom stupnju trudnoće. Svaki njen dosadašnji korak u karijeri plus size modela nailazio je na pozitivne kritike, pa ne čudi ni činjenica da je unatoč kilogramima i trudnoći (vjerujte, ima onih koji će na to gledati i negativno) dospjela i na naslovnicu siječanjskog izdanja američkog Voguea. Ipak je ona, kako stoji na naslovnici, model koji mijenja modnu industriju.

Linker
19. travanj 2024 02:49