nije odoljela hrvatskoj

Šuškanja su točna! Demi Moore uživa u luksuznom dubrovačkom hotelu, ali ne s kćerima, već - dvojicom muškaraca

Iako na svom Instagramu nije htjela otkriti gdje ljetuje, poznata glumica zaboravila je da Hrvati jako dobro poznaju svoju zemlju te da će kad tad netko prepoznati koji je grad u pozadini na selfiju koji je objavila. No, na ljetovanje nije povela svoje tri kćeri, već dvojicu dobrih prijatelja.

Holivudska glumica Demi Moore nastavlja trend među poznatim zvijezdama koji su za ovogodišnji odmor izabrali upravo Hrvatsku. Ni ona nije mogla odoljeti našoj zemlji te se zaputila u Dubrovnik koji je već posjetila prije šest godina. Tada je sa sobom povela svoje tri kćeri - Rumer (33), Scout (30) i Tallulah (27) te su sve zajedno istraživale Dubrovnik, Hvar i Korčulu.

image
Demi uživa u luksuznom smještaju.
BOZO RADIC/CROPIX

No, ove godine društvo joj ne prave kćeri, već dvojica muškaraca - cvjećar i parfumer Eric Buterbaugh i glumac Patrick Hilgart. Naši fotografi uspjeli su snimiti veselo društvo kako se odmara na terasi luksuznog hotela Villa Agave, gdje su ranije ovog ljeta boravili i Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart.

Ovu velebnu vilu često iznajmljuju bogati i slavi, a samo jedna noć u njoj stoji paprenih šest tisuća eura. Villa Agave ima tri sobe, šest ležaja, četiri kupaonice i prostire se na 400 četvornih metara.

image
Villu Agavu često odabiru bogati i slavni.
BOZO RADIC/CROPIX

Čitajte i: Demi Moore nakon šest godina vratila se u Dubrovnik: Njezin selfie otkrio bajkovitu lokaciju

Inače, Demi je jučer objavila selfie s Dubrovnikom u pozadini. Iako nije naznačila lokaciju, njezini fanovi oštrog oka vrlo brzo su shvatili gdje je pa su ostavljali komentare poput "Definitivno je u Hrvatskoj, u okolici Dubrovnika". Demi je vjerojatno htjela ostati neprimijećena, ali joj to nije pošlo za rukom.

Njezina kći Tallulah, koju je dobila u braku s Bruceom Willisom, nedavno se zaručila. Zaručnik Dillon Buss poklonio joj je ogroman zaručnički prsten.

"Ruke mi se još tresu, mamini špageti, ja sam zaručena", uzbuđeno je napisala Tallulah, a mama Demi će nakon odmora sigurno imati pune ruke posla s organizacijom vjenčanja pa sada treba dobro ‘napuniti baterije‘.

Linker
16. travanj 2024 15:09