KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
U pregovorima

Šuška se šuška: Beyonce bi mogla biti glavna zvijezda na ovogodišnjoj dodjeli Oscara

Iako još ništa nije potvrđeno, neki izvori tvrde da bi r‘n‘b zvijezda trebala otvoriti prestižnu dodjelu izvedbom glavne pjesme iz filma o teniskim legendama Sereni i Venus Williams.

Iako još ništa nije potvrđeno, neki izvori tvrde da bi r‘n‘b zvijezda trebala otvoriti prestižnu dodjelu izvedbom glavne pjesme iz filma o teniskim legendama Sereni i Venus Williams.

Još nekoliko dana je ostalo do dodjele najprestižnije filmske nagrade. Oscari se ove godine vraćaju u Dolby Theatre u Hollywood & Highland Centru, a već je poznato i dosta detalja. Šuška se da će upravo r'n'b zvijezda Beyonce otvoriti 94. dodjelu zlatnih kipića u nedjelju 27. ožujka po pacifičkoj vremenskoj zoni, odnosno 28. ožujka u 2 sata ujutro po našem vremenu.

Beyonce je, piše NYpost, navodno u pregovorima o izvedbi pjesme "Be Alive" iz soundtracka filma "King Richard" o teniskim legendama Venus i Sereni Williams i njihovom kontroverznom ocu treneru Richardu.

Prema nekim izvorima, Beyonce bi trebala otvoriti prijenos dodjele s nastupom uživo s teniskih terena Comptona u Kaliforniji, gdje je obitelj Williams vježbala i pokrenula zadivljujuću tenisku dinastiju.

image

Beyoncé je dobitnica čak 28 Grammyja.

KEVIN WINTER/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ne propustite filmove nominirane za Oscara, sad ih možete pogledati na jednom mjestu

Inače, film je nominiran za kategoriju najboljeg filma, a Will Smith, koji glumi Richarda Williamsa, nominiran je za najboljeg glumca.

Beyonce, 28-struka dobitnica Grammyja, pridružit će se već prepunoj postavi izvođača koja uključuje glazbenog direktora showa Adama Blackstonea, bubnjara benda Blink-182 Travisa Barkera, pjevačicu Sheila E., pijanista Roberta Glaspera i DJ D-Nice.


Iako prošlogodišnji Oscari nisu imali voditelja, ove će ipak imati domaćina, a nagađa se da će show voditi pjevačica Selena Gomez ili Tom Holland, zvijezda 'Spidermana'.

Čitajte i: Svi detalji 94. dodjele Oscara: Svečanost se vraća na ‘staro mjesto‘, a poznati su i najveći konkurenti po kategorijama

Akademija je 21. prosinca objavila listu nominiranih u 10 kategorija, a Beyonce će se za kipić boriti s mnogo drugih odličnih izvođača - r&b zvijezdom H.E.R. s pjesmom “Automatic Woman” iz filma "Bruised", Ariana Grande i Kid Cudi s pjesmom “Just Look Up” iz filma Don’t Look Up, Kid Cudi i Jay-Z s pjesmom “Guns Go Bang” iz filma "The Harder They Fall" te Billie Eilish za pjesmu “No Time To Die” iz istoimenog nastavka o Jamesu Bondu.

Linker
26. travanj 2024 15:34