Getty Images
brak se klimao opasno

Supruga slavnoga glumca ispričala kako je u trudnoći saznala da ju vara

Prije nešto više od dvije godine američki glumac Kevin Hart naposljetku priznao da je varao suprugu koja je tada bila u osmom mjesecu trudnoće. Ona je tek sada ispričala kroz kakve je strahote prolazila tih dana i kako je zapravo saznala.

Komičar Kevin Hart, poznat po filmovima "Get hard" i "Ride along", ima i popularnu dokuseriju na Netflixu, a u šestom nastavku njegova je supruga, Eniko Parrish, govorila o skandalu koji joj je priredio 2017.

Podsjetimo, Kevina je jedan od njegovih prijatelja tada ucijenio da će mu za poveću svota novca prodati video na kojem je u klinču s drugom ženom.

Eniko je tek sada ispričala kako je saznala za sve. "Kako sam saznala? Ne znam tko je to bio, ali poslao mi je editirani video Kevina s drugom ženom, direktnom porukom na Instagramu. Bila sam sedam ili osam mjeseci trudna. U tom sam trenutku doručkovala. Otvorila sam poruku na mobitelu i sva se pogubila. Zvala sam ga plačući, u meni je rasla ljutnja. Non stop sam ponavljala "Kako si dopustio da se to dogodi?!". Javno si me osramotio i ponizio. Sve što jesmo, sve što predstavljamo na Instagramu i društvenim mrežama", rekla je.

U suzama je nastavila: "Non stop smo se svađali. Svaki dan. Nisam ga prestajala ispitivati i govoriti: "Ako ćeš ovako nastaviti, ne želim biti dio toga".

Potom je objasnila zašto je ostala u tom braku. Rekla je da vjeruje u drugu šansu, ali ne i u treću. "Stalno sam brinula zbog bebe, htjela sam razmišljati racionalno. Mislim da me upravo trudnoća tjerala da izdržim. U tom trenutku doista nisam bila spremna odustati od svoje obitelji. Željela sam da naš sin poznaje oca i odrasta uz njega. Za mene je to bila velika stvar, bila je i za njega kad je na kraju shvatio koliko nam je rana nanio. Danas je bolja osoba zbog toga", ispričala je Eniko.

On je rekao da je to bio "najniži trenutak njegova života". "Najgore je kad vidiš koliko si boli nekome prouzročio, bilo je razarajući gledati je takvu. To me dotuklo", rekao je Hart koji osim sina Kenza kojeg ima s Eniko, ima i dvoje djece iz prvog braka, 14-godišnju Haven i 11-godišnjeg Hendrixa.

WESTWOOD, CALIFORNIA - JUNE 02: (L-R) Eniko Parrish, Heaven Hart, Hendrix Hart, Kenzo Kash Hart, and Kevin Hart attend the Premiere of Universal Pictures' 'The Secret Life Of Pets 2' at Regency Village Theatre on June 02, 2019 in Westwood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

Linker
25. travanj 2024 11:54