Profimedia, Matrixpictures UK
Teški dani

Supruga slavnog kuhara nakon propasti njihovog carstva: 'Trebat će nam vremena da se oporavimo'

Supruga Jamieja Olivera, Jools dala je intervjuu u kojom se osvanula na najteže dane njihovog života, razdoblje kada su morali zatvoriti 22 restorana i otpustiti čak 1000 ljudi.

'Uništen sam jer nisam imao druge opcije osim zatvaranja. Svjestan sam da će ova vijest utjecati na živote mnogih, no želim vam reći da sam doista pokušao i napravio apsolutno sve i tijekom posljednjih mjeseci iscrpio sve mogućnosti kako bih pokušao spasiti sve što se spasiti da', napisao je slavni britanski chef Jamie Oliver u objavi na društvenim mrežama nakon što je postalo jasno da će njegovi restorani propasti. Lom poslovnog carstva ugrozila je i idilične dane obitelji Oliver. U intervjuu za Red magazin 44-godišnja Juliette Norton, koja sa slavnim kuharom ima petero djece - kćeri Poppy (17), Daisy (16) i Petal (10) te sinove Buddyja Beara, (8) i Rivera, (2)- odlučila je progovoriti o tome kako su ti tmurni dani utjecali na njih.

Juliette Norton and Jamie Oliver
GQ Food and Drink Awards, Nobu Shoreditch, London, UK - 30 Apr 2019, Image: 430009508, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

"Svi su izgledali slomljeno i zapravo svi trebamo malo odmora da bi shvatili što se točno dogodilo', rekla je supruga slavnog chefa Juliette Norton koja će iduće godine sa slavnim kuharom ipak slaviti 20 godina braka.

"Želim da obnovimo zavjete, ali ovoga put ćemo napraviti stvari totalno drukčije. Vjenčanje će biti vani i bit ćemo svi bosonogi.", rekla je poznata kućanica koja je trenutačno sa svojim suprugom bliža nego ikada prije.

Jedan od najpoznatijih chefova na svijetu uvijek ističe da je najsretniji je i najsigurniji u svom obiteljskom gnijezdu, ali za magazin Closer jednom prilikom ispričao anegdotu zbog koje ga je supruga optužila za prevaru.

NON EXCLUSIVE PICTURE: MATRIXPICTURES.CO.UK
PLEASE CREDIT ALL USES

WORLD RIGHTS 

Celebrity chef Jamie Oliver and his pregnant wife, Jools Oliver attending the European premiere of Eddie The Eagle, at Odeon Leicester Square in London. 

MARCH 17th 2016

REF: JWN 16732, Image: 278851337, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Matrixpictures UK
Profimedia, Matrixpictures UK

"Supruga me optužila da imam ljubavnu aferu, jer sam stalno izbivao i vraćao se sa zelenim tragovima na koljenima. Nije me začudilo. Nedavno sam radio u restoranu i k tome na jednoj od svojih 25 kuharica, a sezona je dozrijevanja povrća. Nikad nisam bio kod kuće, stalno sam ‘nestajao’. Kući sam dolazio sa zelenim koljenima. Hlače bi mi bile zelene od branja povrća za restoran", otkrio je jednom prilikom Jamie koji je s injekcijom od 12 milijuna funti privatnog novca pokušao spasiti biznis 2017., ali to nije bilo dovoljno. Zbog toga je morao zatvoriti 22 od 25 restorana i otpustiti 1000 ljudi, ali kreće ispočetka s velikim dugom na svojim plećima.

Linker
19. travanj 2024 23:51