Neugodno iskustvo

Supruga legendarnog glazbenika otkrila da žali zbog zahvata pomlađivanja: Izgledala sam poput mumije!

Sharon Osbourne progovorila je o lošem iskustvu s invazivnim anti-age metodama zbog kojh je prošla pravu agoniju.

Bivša voditeljica dnevne emisije "The Talk" i supruga glazbenika Ozzyja Osbournea svojim zadnjiim intervjuom za The Sunday Times ozbiljno bi se mogla zamjeriti plastičnim kirurzima.Sharon Osbourne, koja će u listopadu napuniti 70. godina, ispričala je da je imala užasna iskustva s face- liftingom. Kako je slikovito opisala, nakon zadnjeg zahvata na licu izgledala je kao Kiklop.

"Ma što Kiklop, izgledala sam kao ona stvar od Kiklopa", našalila se Sharon, za koju međutim iskustvo s estetskom kirurgijom nije bilo nimalo smiješno.

image

Sharon Osbourne imala je loša iskustva sa zahvatima pomlađivanja.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osbournica je zbog pomlađivanja pod nož išla čak pet puta, a zadnja operacija kojoj se podvrgnula lanjskog listopada, trajala je šest sati.

"Bilo je užasno. Kad sam se vidjela u ogledalo, pitala sam kirurga je li se on to našalio sa mnom. Jedno oko mi je bilo drugačije veličine i oblika od drugog!", otkrila je za britanske novine Sharon, koja je i istaknula da je oporavak bio toliko bolan da je odbila napraviti korekcije.

Čitajte i: 'Nisam mislila da ću biti živa u dobi od 35 godina. Bilo je teško pokapati prijatelje'

Kao mumija

"Kao prvo sam danima bila u zavojima. Moji su me zezali da sam mumija. A uz to je pakleno boljelo", bila je iskrena Osbourne. Ozzyjeva supruga tvrdi da je nakon zadnje operacije došla pameti te da danas ne može pojmiti zašto si je priuštila takvu patnju i bol.

image

Supruga Ozzyja Osbourna sebi je danas ljepša prirodna i s borama.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Nema puno toga na meni što nisam kiruški dotjerala, rastegnula, ogulila, laserski obložila, poboljšala ili u potpunosti uklonila. A ne znam ni sama zašto. Pa bore su lijepe. Svka od njih priča priču.', mišljenja je Sharon Osbourne.

Linker
14. travanj 2024 19:49