Profimedia, TEMP Rex Features
Potpuno iskreno

Suprug Nicole Kidman neočekivano progovorio o njihovom braku i otkrio za koga se zapravo oženio

Iako rijetko govori o svom privatnom životu, pjevač Keith Urban u novom intervjuu je otkrio da je njegova supruga jako utjecala na njegovu glazbu tijekom godina.

Pjevač Keith Urban i glumica Nicole Kidman već su 14 godina u braku te rijetko kada govore o privatnom životu. Ipak, mnogi im zavide na njihovoj sreći jer su rijetki od holivudskih parova koji se može pohvaliti dugim brakom.

Country pjevač je tijekom intervjua za Apple Music otkrio nekoliko 'tajni' njihova braka i koliko je Nicole zapravo utjecala na njegovu glazbu tijekom godina.

NASHVILLE, TENNESSEE - NOVEMBER 13: (FOR EDITORIAL USE ONLY) Nicole Kidman and Keith Urban attend the 53rd annual CMA Awards at the Music City Center on November 13, 2019 in Nashville, Tennessee. (Photo by Jason Kempin/Getty Images)
Getty Images
Nicole Kidman i Keith Urban

"Ona ima odličan glazbeni ukus. Kao, ne zna tko pjeva, niti koji je žanr pjesma, jednostavno je obožava. Samo joj je to važno. Od nje sam naučio kako biti neustrašiv u umjetnosti i ići za onim što želim, bez previše preispitivanja", objasnio je Urban te dodao:

"Sve što ona kaže je 'Oh, ovo me zanima, idem tamo'. Nikada se ne pita može li nešto učiniti. Njezina strast jako je utjecala na moju glazbu u posljednjih pet do šest godina."

Njoj je to drugi brak

Urban i Kidman upoznali su se još 2005. godine na jednom događaju, kada je on nastupao, a glumica nije mogla skinuti oči s njega. "Tada smo se upoznali i četiri mjeseca kasnije me nazvao", rekla je Kidman 2013. u showu Ellen DeGeneres.

Godinu dana kasnije su se i vjenčali, odnosno pet godina nakon što se Kidman razvela od glumca Toma Cruisea, a Urbanu je to bio prvi brak. Imaju dvije kćeri, 11-godišnju Sunday i devetogodišnju Faith. Glumica iz braka s Cruiseom ima još dvoje djece, 25-godišnjeg sina Connora i 27-godišnju kći Isabellu.

Čitajte i:

Pati za domom i obitelji: Nicole Kidman pokazala mlađu sestru koja joj jako nedostaje

Nicole Kidman nije mogla zadržati suze: Zbog teških vijesti napustila party nakon 15 minuta

Kćeri Nicole Kidman krenule njezinim stopama, tata i mama pucaju od ponosa

Linker
08. travanj 2024 06:20