Opljačkan u domovini

Suprug Elle Dvornik ne može se vratiti obitelji: ‘Pokraden sam, svaka pomoć je dobrodošla‘

Charles Pearce ostao je bez novčanika i dokumenata u Londonu baš uoči povratka u Hrvatsku, nove neće dobiti prije sredine lipnja.

Supruga najpoznatije hrvatske influencerice Elle Dvornik u domovini je zadesila noćna: Charles Pearce je opljačkan, ostao je i bez putovnice.

"Sutra imam povratni let za Hrvatsku no neću se moći vratiti svojoj obitelji kada sam se nadao. Ostao sam bez novčanika (nedavno ga je darovala moja majka) i putovnice, a britanski ured za njihovo izdavanje je zakrčen. Moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi izrade novu," pojadao se na Instagramu.

Napomenuo je da postoji mogućnost izdavanja žurne putovnice ali ni nju neće dobiti prije 10. lipnja. Zamolio je za savjet sve koji bi mu mogli pomoći.

„Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju", poručuje je Charles koji se, kako je Ella ranije otkrila, vratio u domovinu prvi put otkako je krenula pandemija. Razlog je poslovni no želi vidjeti i svoju obitelj u Engleskoj.

„Razbijali smo nervozu uoči njegovog puta tako što smo pokušali Balie naučiti rolati, ali nas je to još više iznerviralo, tako da je Charles otišao tužan, ljutit i nervozan“, napisala je ranije Ella. Razdvojena obitelj jedva čeka da se peripetija okonča i Charles vrati kući. Njihove djevojčice zacijelo već pitaju gdje je tata?

Linker
16. travanj 2024 10:20