Moderna obitelj

Supertata Mick! Djevojka vremešnog rockera pokazala kako izgleda njihova obiteljska sreća s 4-godišnjim sinčićem

Pjevač legendarnih Rolling Stonesa Mick Jagger uživa u obiteljskom životu, a kako to izgleda otkrila je njegova sadašnja partnerica Melanie Hamrick koja je podijelila jednu od iznimno rijetkih zajedničkih fotografija na kojima par pozira s njihovim četverogodišnjim sinom Deverauxom.

Dok majka ocu daje nježan poljubac, tata sinčića drži za ramena, poziraju ispred izda koji je ujedno i vidikovac na more. Fotografiju je Melanie podijelila kako bi se zahvalila na lijepim željama za svoj 34. rođendan.

"Danas osjećam svu ljubav, hvala vam na divnim porukama", napisala je slavljenica uz nekoliko veselih emotikona. Rocker koji će za manje od tjedan dana napuniti 78 godina čini se iznimno uživa uz svoju 44 godine mlađu djevojku, inače balerinu. Njihov sin Mickovo je najmlađe dijete od njih ukupno osam.

Složna braća i sestre

Čak četvero Mickove djece starije je od njegove sadašnje djevojke, no takvi detalji ovog legendarnog rockera nisu nikada sprečavali da živi život punim plućima. Jaggerova djeca imaju od 50 do četiri godine. Najstarija je kći Karis (50) koju je dobio s Marshom Hunt, iduća je Jade (49) koju ima s Biancom Jagger.

S bivšom suprugom Jerry Hall ima kćeri Georgiju May (29) i Lizzie (37) te sinove Jamesa (35) i Gabriela (23). S bivšom djevojkom Lucianom Gimenez Morad ima 22-godišnjeg sina Lucasa.

Sudeći prema objavama njegove starije djece, neki od njih se odlično slažu. Tako su se Georgia May i Lucas našli i zabavljali u Los Angelesu. Georgia je objavila niz fotografija uz koje je jednostavno napisala "Lucas u L.A-u". Polubrat joj je odgovorio da je voli. Na što se javila i Lucasova mama, brazilska TV voditeljica i bivši model, poručivši sinu kroz šalu da se - vrati doma.

Sa serijom fotografija s istog putovanja pohvalio se na kraju i Lucas. "Gotovo mjesec dana kasnim. Također, to ne znači da tako pričamo", objasnio je Lucas, sedmo Jaggerovo dijete.

Linker
16. travanj 2024 07:51