Profimedia, Mega Agency
sportski look

Stvarno pretjeruje: Jennifer Lopez ide u teretanu u majici koja joj ne prekriva ni grudnjak

Pop pjevačica poznata je po svojoj neumornoj energiji, čeličnoj disciplini i rigoroznom režimu kojim održava mladolik izgled lica i savršenu figuru. Za mladoliki izgled ne pije alkohol, kavu i šećer jer loše utječu na kožu.

Jennifer Lopez (49) vitku liniju održava napornim plesnim treninzima i redovitim odlascima u teretanu, pa se ne boji oskudnih modnih kreacija koje naglašavaju figuru i na to je ponosna. Često ide u teretanu uz svog dečka Alexa Rodriguez kojeg je latino diva s lakoćom uspjela 'ukrotiti'. Šarmer Alex ne prestaje je hvaliti sa svojom djevojkom, a ona pak stalno ponavlja da je u njemu pronašla ljubav svog života i da joj je ovo 'najbolja veza do sada'.

Jennifer Lopez shows off her amazing abs as she hits the gym at L.A Fitness with Alex Rodriguez.
26 Oct 2018, Image: 392802372, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Iako neka istraživanja pokazuju da se parovi nakon određenog vremena u romantičnoj vezi krenu zajedno debljati, to nije slučaj s Jen i Alexom, jer oni nikada nisu bili u boljoj formi. Jennifer zato kada na trening nosi majicu koja joj ne prekriva ni grudnjak, nego se hvali svojim trbušnjacima. Par se nedavno tajno i zaručio, a često ih se može vidjeti u šetnji s njihovom djecom iz prijašnjih brakova, a svaka fotografija prikazuje sretnu šesteročlanu obitelji.

Jennifer i Alex u vezi su od ožujka 2017., ljepotica iza sebe ima tri braka, dok je Rodriguez bio u braku s Cynthijom Scurtis s kojom ima dvije kćeri. Nakon neslavne ljubavne prošlosti, čini se kako je konačno došlo vrijeme za njihovu sreću.

Linker
16. travanj 2024 06:32