Getty Images
WHAT IS SEXY

Što je seksi 2017.? Brend Victoria's Secret objavio listu s kojom se mnogi ne slažu

Američki brend Victoria's Secret otkrio je svoju #WhatIsSexy listu za 2017. godinu na kojoj su se našla i neka vrlo dobro poznata imena.

- Hrabra. Snažna. Samouvjerena. To je seksi za nas. I upravo to utjelovljuju pobjednice našeg godišnjeg izbora. Od umjetnica do atletičarki, ove žene (i muškarci) su najbolji u onome što rade, inspiriraju nas da radimo više i seksi su svaki dan – stoji u objašnjenju njihovog odabira.

Na popisu najseksepilinijih tako su se našle Taylor Swift, Mandy Moore, Billie Lourd, Chrissy Teigen, Margot Robbie te - jedini muškarac na listi – James Corden. Za svoj stil nagrađene su Vanessa Hudgens, Priyanka Chopra i Jamie Chung, dok su obožavatelji odabrali pobjednice nekoliko kategorija: najseksipilnije fitness zvijezde su Karena Dawn i Katrina Scott, osnivačice Tone It Up, najseksipilnija beauty zvijezda je Desi Perkins, dok je u području mode odabrana Rocky Barnes.

Iako se na popisu nalaze mnogi koji zaslužuju biti prepoznati, brend Victoria's Secret je prozvan jer dominiraju mršave, bijele žene većinom između 20 i 30 godina starosti.

- Seksi nije jedna veličina, rasa i boja - poručili su im korisnici društvenih mreža.

Linker
24. travanj 2024 11:38