Sandra Šimunović / Hanza media
Sve se polako vraća u normalu

Što će reći Katarina? Mate Rimac otkrio gdje je otišao nakon popuštanja mjera

Dok samo prakticirali karantenu kako bi pobijedili koronavirus, mnogima je najviše nedostajao njegov frizer. Tako je bilo i poznatom hrvatskom poduzetniku koji je nakon otvorenja frizerskih salona odmah pohitao u jedan kako bi napravio makeover.

Poduzetnik Mate Rimac podijelio je s pratiteljima gdje je prvo otišao nakon popuštanja mjera. Odmah nakon otvaranja frizerskog salona otišao je na šišanje, a pokazao je i kako je izgledao prije nego što ga je frizer sredio.

"Od Wolverinea do ljudskog bića. Stvari se vraćaju u normalu", napisao je Rimac uz fotke prije i poslije odlaska u frizerski salon, a prijatelj mu je napravio i zanimljivu fotomontažu.

Matu inače zanima proizvodnja organske hrane, jer za njega je to ključ opstanka čovječanstva. Premda je pomalo neobično za Livnjaka da ne jede meso i ribu, prije šeste godine postao je vegetarijanac - iz raznih razloga. Primjerice, zato što proizvodnja mesa onečišćuje atmosferu više nego svi automobili, avioni, brodovi, kamioni i motocikli zajedno.

Zagreb, 120215.
Reportaza iz pogona tvornice Rimac automobili.
Na fotografiji: Mate Rimac.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza media

Četiri godine je u sretnoj je vezi s Katarinom Lovrić: oboje su iz Livna i poznaju se još iz djetinjstva. Njihove šetnje zagrebačkom špicom ili nedjeljni izleti u Trakošćan i boravak u prirodi ispune ga energijom za barem tri tjedna neprekidnog rada. Zajedno idu i na službena putovanja te se brinu o svom ljubimcu Nalu japanske pasmine akita, kojeg su udomili kao štene.

Zagreb, 170316.
Lauba, Prilaz baruna Filipovica.
Dodjela nagrade za EY poduzetnika godina odrzana je u klubu Lauba. Nagrada EY Poduzetnik godine sastavni je dio korporativne strategije tvrtke EY, a cilj izbora, koji je potekao u SAD-u prije 28 godina, promicanje je poduzetnistva, odnosno promoviranje dostignuca najboljih svjetskih poduzetnika.
Na fotografiji: Mate Rimac i djevojka Katarina Lovric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza Media
Mate Rimac s djevojkom Katarinom Lovrić

Čitajte i:

Mate Rimac: Prvi spoj u tatinoj garaži

Anica i Robert Kovač novom nesebičnom gestom dirnuli mnoge: 'Veliki ste ljudi'

Linker
17. travanj 2024 12:17