FERRARI/PROFIMEDIA
Ubrzo prosidba?

Što će Kim reći na to? Pete Davidson otkrio vidi li se u braku i s djecom

Komičar i zvijezda realityja upoznali su se u listopadu prošle godine, nakon njenog gostovanja u emisiji SNL, ubrzo su postali par.

Komičar i zvijezda realityja upoznali su se u listopadu prošle godine, nakon njenog gostovanja u emisiji SNL, ubrzo su postali par.

Dečko Kim Kardashian ima velike planove za svoju ljubavnu budućnost, kako je Pete Davidson otvoreno kazao jedva čeka brak i djecu. Naime, zvijezda emisije Saturday Night Live otkrio je svoje intimne želje i planove voditelju Kevinu Hartu, ta je tema iskrsnula nakon što je Davidson kazao kako bi u jednom trenu života htio postati otac. Kada ga je voditelj pitao želi li djecu i brak, Pete je odgovorio kao iz topa.

"Sto posto. Mislim, nadam se da će ići u tom smjeru", kazao je komičar. No nije stao na tome, nego je u detalje objasnio kako je zasnivanje obitelji za njega veliki prioritet. "Nešto što najviše želim postići je imati dijete. To mi je san", kazao je.

Pete već zna kakav bi roditelj volio biti. "Bilo bi jako zabavno oblačiti malog frajera. Jako sam uzbuđen zbog tog poglavlja. Tako da se sada pripremam za to, pokušavam biti dobar čovjek, razvijam se i poboljšavam tako da kada se dogodi bit će lakše", objasnio je Pete.

Osim toga očinstvo je već dugo godina želja za Davidsona. "Otkako je moj tata umro, osjetio sam želju da što prije imam dijete", kazao je komičar.

Njegov je tata Scott Davidson bio vatrogasac koji je preminuo na dužnosti u stravičnom napadu na WTC 11. rujna 2001.

"Opet, ne volim izgovarati otrcane klišeje. Razmišljao sam na način - ne želim da se ijedno dijete osjeća ovako kako se osjećam ja sad. Znam, nije on kriv što je preminuo. Ali biti tu za nekoga da se ne mora osjećati tako, i bio sam vrlo uzbuđen oko toga da ću ja biti taj netko. Promatrati kako ima nešto što ja nisam imao", otvorio se komičar.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson bili su na egzotičnom putovanju

PLANET/PROFIMEDIA

Ovaj 28-godišnji komičar već je neko vrijeme u vezi s najpoznatijom reality zvijezdom Kim Kardashian. Postali su par u studenom 2021. ubrzo nakon što je Kim gostovala u emisiji Saturday Night Live, a njihov prvi poljubac je pao pred kamerama.

"Kad smo se poljubili u sceni osjetila se vibra. I meni je samo došlo - o sr***, možda bih trebala probati nešto novo", rekla je Kim.

image

Kim i Pete u prvi put zajedno u epizodi realityja

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ova 41-godišnja poduzetnica ima četvero djece iz braka s reperom Kanyeom Westom. Prvo dvoje djece North i Chicago je rodila sama, a mlađu djecu Psalma i Sainta rodila je surogat majka.

Davidson je bio blizu braka ranije, 2018. zaručio se s Arianom Grande, bilo je to nekoliko tjedana nakon što su potvrdili vezu na društvenim mrežama. Nekoliko mjeseci kasnije par se razišao, sada su oboje našli nove ljubavi.

Linker
26. travanj 2024 00:22