CROPIX / HANZA MEDIA
NOVI IZGLED

Stjepan Hauser promijenio je boju kosu i iznenadio obožavatelje čija su mišljenja podijeljena

Dolaskom jeseni mnogi od nas požele nešto promijeniti u svom izgledu i stilu, a sezonskim novitetima nije odolio ni poznati čelist. Na posljednjoj fotografiji koju je objavio na svom Instagram profilu vidljiva je značajna promjena frizure, a mišljenja obožavatelja su podijeljena.

“Što si to učinio s kosom?”, ali i “Obožavam tvoju novu frizuru” – komentari su koji se isprepliću ispod najnovije fotografije Stjepana Hausera, našeg proslavljenog violončelista kojeg na njegovom Instagramu prati više od 86,000 ljudi. Obožavatelji diljem svijeta komentiraju svaki njegov nastup, video spot, intervju i fotografiju, a kako to kod velikih zvijezda biva – komentira se i svaka promjena izgleda.

I dok kod pripadnica nježnijeg spola nije pretjerano neočekivano da mijenjanju boju kose gotovo iz mjeseca u mjesec, kod poznatih muškaraca to je svaki put iznenađenje. Upravo takvo svojim obožavateljima pripremio je i Stjepan, a većina se ipak složila kako mu plavi pramenovi itekako dobro pristaju.

Ciao from Verona! #Pavarotti10 #verona #italy #2cellos #hauser

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Fotografija je nastala ispred veronske Arene gdje Stjepan i Luka, megapopularni 2CELLOS, nakon zasluženog ljetnog odmora večeras nastupaju na obilježavanju 10. obljetnice smrti Luciana Pavarottija. U petak ih pak očekuje nastup u rimskom amfiteatru na Celebrity Fight Nightu.

Oba su događaja humanitarnog karaktera, a hrvatski glazbenici na njima će nastupati uz neka od najvećih svjetskih imena, poput Placida Dominga, Jose Carrerasa, Andrea Botticellija, Eltona Johna, Stevena Tylera i drugih.

Linker
19. travanj 2024 10:58