Profimedia, Mega Agency
Kate Moss i Nikolai von Bismarck

Stižu sretne vijesti slavnog para: Prošli su teške dane i upravo najavili vjenčanje!

Unatoč ljubavnoj krizi u vezi i igri toplo-hladno koju su dugo igrali, Kate Moss i njezin grof imaju romantičan plan o kojem broju cijela Britanija.

Romantični plan grofa Nikolaija von Bismarcka (31) otkriven je nakon što ga je podijelio s prijateljima. On sa ženom svog života Kate Moss (45) želi stati pred oltar i pri tome sve napraviti sve kako treba: želio bi ljetno vjenčanje u crkvi, a prije toga planira organizirati i tradicionalne zaruke.

Nikolai Count of Bismarck - Schoenhausen, Kate Moss
Wedding of Prince Christian of Hanover and Alessandra de Osma, Lima, Peru  - 17 Mar 2018, Image: 366296996, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

'U romantičnoj vezi im ide odlično i već su puno puta razgovarali o braku. Njemu je vjenčanje u planu već duže vrijeme jer je ludo zaljubljen u nju. On je vrlo tradicionalan tip i zato joj prije vjenčanja želi staviti zaručnički prsten na ruku. Oboje su promijenili život iz korijena, žive bez opijata i čvrsto stoje na zemlji. Osim toga, Kate se odlično slaže s njegovom obitelji, posebno njegovom majkom Debonnaire', rekao je prijatelj para.

Kate Moss leaves the church after the wedding of Prince Christian of Hanover and Alessandra de Osma at Basilica San Pedro on March 16, 2018 in Lima, Peru.
16 Mar 2018, Image: 366212598, License: Rights-managed, Restrictions: NO Spain, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Vijest o njihovom vjenčanju stigla je nakon što poznati super model i grof 18 mjeseci žive potpuno drugačiji život. Zajedničkim snagama su se odrekli tulumarenja, a mnogi prijatelji tvrde da je ta njihova odluka spasila vezu koja je bila na ledu prije dvije godine kada su nakratko prekinuli jer Kate nije bila zadovoljna s njegovim raskalašenim provodima.

Kate i njemački aristokrat Nikolai u vezi su od 2015, nakon što se rastala od rokera Jamiea Hincea, dok je u vezi s Jeffersonom Hackom dobila kćer Lillu Grace (16). Njemački grof i fotograf 14 je godina mlađi od nje, ali to im ništa ne smeta pa par navodno razmišlja i o zajedničkom djetetu.

Linker
20. travanj 2024 06:15