Nije mu svejedno

Stižu reakcije na vezu J.Lo i Bena Afflecka: Dok su neki oduševljeni, bivši zaručnik vijest nije dobro primio

Glumac Matt Damon ‘odobrio‘ je vezu svojih kolega, no Alex Rodriguez je na pitanje kako komentira najnoviju vijest, odgovorio kriptičnom rečenicom.

Nakon što je prekinula sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez našla je utjehu u svom bivšem, glumcu Benu Afflecku s kojim je ljubovala na početku milenija. Ben je viđen kako nekoliko dana nakon prekida dolazi u dom pjevačice te odlazi iz istog, a neki dan su ih paparazzi snimili na romantičnom putovanju u Montani.

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jennifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Nije teško povjerovati da su bivši zaručnici ponovno zajedno jer su sve ove godine ostali dobri prijatelji, a ljubavne iskre se lako zapale ako imaju podlogu poput zajedničke ljubavne prošlosti.

Osim što su njihovi fanovi oduševljeni ovom viješću, sretan je i njihov prijatelj Matt Damon koji je svoje zadovoljstvo ovom novom-starom vezom iskazao u intervjuu za Today show. Na pitanje što misli o njoj, Damon je rekao kako ne želi otkriti informacije, ali ako je sve istina, bilo bi "sjajno".

"Nema dovoljno pića na svijetu da biste me natjerali da kažem nešto o tome. Volim ih oboje. Nadam se a je istina", poručio je glumac.

Čitajte i: Nova ljubav na pomolu? Jennifer Lopez tajno se sastaje s poznatim glumcem za kojeg je nekada bila zaručena

Lopez i Rodriguez prekinuli su sredinom travnja, a već krajem mjeseca Affleck je viđen kako ulazi u Lopezin terenac i odvozi se do njezine kuće. Iako igrač bejzbola nije eksplicitno komentirao obnovu veze svoje bivše zaručnice i glumca, na pitanje što misli o svemu, rekao je samo "Naprijed, Yankiji".

Naime, Rodriguez je ranije igrao za New York Yankeese koji su glavni suparnici Affleckovoj omiljenoj momčadi, Boston Red Soxu. Bejzbolaš je time suptilno poručio da nimalo nije oduševljen što se njegova bivša ponovo spetljala sa svojom nekadašnjom ljubavi.

Razlog prekida nije poznat, no iscurile su glasine da Alex ima aferu s američkom reality zvijezdom poznatom iz emisije "Southern Charm", Madison LeCroy, što je ona zanijekala.

Linker
25. travanj 2024 12:39