Getty
vruća trojka

Stižu novi Charlijevi anđeli: Znamo tko će zamijeniti Cameron, Lucy i Drew!

Tko bi mogao zaboraviti filmove u kojima se Cameron Diaz, Lucy Liu i Drew Barrymore tuku sa zločincima i pokazuju zavidne borilačke vještine? Nitko!

Nakon superuspješne serije o djevojkama koje rade za tajanstvenog Charlija, koja je sedamdesetih godina oduševljavala TV publiku, 2000. godine u kina je stigao prvi film s odličnom glumačkom postavom, a 2003. uslijedio je nastavak "Charlijevi anđeli 2: Punom brzinom", u kojem je ulogu glavne zlikovke imala Demi Moore.

Jaclyn Smith, Farrah Fawcett, Kate Jackson,
Profimedia, Hollywood Archive
Jaclyn Smith, Farrah Fawcett i Kate Jackson u TV seriji sedamdesetih

Priči o ženskim borcima za pravdu glumica i redateljica Elizabeth Banks odlučila je ponovno udahnuti život, te stvoriti remake već dobro poznatog filma za publiku nove generacije.

Getty
Lucy, Drew i Cameron na premijeri drugog filma o Charlijevim anđelima

Elizabeth Banks će se posvetiti režiji, a usto će i odigrati ulogu Bosleya, posrednika između anđela i Charlija, kojeg su do sada uvijek glumili muškarci.

Profimedia, AKM-GSI
Elizabeth Banks

U ulogama anđela naći će se tri dobro poznate djevojke s velikog ekrana, koje će morati proći posebne pripreme kako bi mogle izdržati scene borbe.

Riječ je o Lupiti Nyong'o, 35-godišnjoj Oskarovki koju producenti obožavaju, 28-godišnjoj Kristen Stewart koja se proslavila sagom filmova "Sumrak" te 25-godišnjoj Naomi Scott koju smo gledali u filmovima "Marsovac" i "Aladin".

Getty
Lupita N'yongo

Getty
Kirsten Stewart

Getty
Naomi Scott

Linker
08. travanj 2024 08:27