Profimedia, Album
VRAĆA SE SLAVNA ČETVORKA

Stiže treći nastavak filma 'Seks i grad'

Obožavatelji popularnog serijala "Seks i grad" i legendarne četvorke Carrie, Samanthe, Mirande i Charlotte dobili su svoj božićni dar prije vremena. Naime, RadarOnline javlja da će se, nakon dugogodišnjih šuškanja, napokon snimiti treći nastavak filma.

Svi oni koji i danas gledaju zanimljive dogodovštine Njujorčanki bit će oduševljeni vijestima da su Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon i Kristin Davis potpisale ugovore. Kako javlja RadarOnline, treći nastavak će se početi snimati iduće godine, a gdje će se radnja odvijati i vraća li se i Faca tek ćemo saznati.

Prva filmska adaptacija popularnog serijala 2008. je doživjela velik uspjeh i zaradila impresivnih 415 milijuna dolara, ali za nastavak iz 2010. godine. filmski kritičari nisu imali lijepih riječi. Ipak, to nije zaustavilo slavne glumice koje su kroz ove godine isticale da još nisu spremne "oprostiti" se od svojih likova zbog kojih su stekle svjetsku slavu.

SEX AND THE CITY: THE MOVIE, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, 2008., Image: 98031602, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©New Line Cinema/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Linker
09. travanj 2024 06:30